Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Projectwerking | BlinkOut

Samenwerken is the key. Hoe boeiend en inspirerend is het wel niet om de handen in elkaar te slaan? Hieronder vind je enkele van onze projecten met heel dankbare partners. Wat houdt deze samenwerkingen in? Neem gauw een kijkje op de pagina zelf! 

Hooggevoelig zijn voor geluid, verwarrende informatie, alleen ergens binnenstappen in een onbekend gebouw, moeite hebben met drukte,… zijn slechts enkele van de onzichtbare drempels die cultuurparticipatie in de weg kunnen staan.

Gelukkig zijn er ook heel wat concrete ingrepen om die drempels te verminderen. 

Daarom slaan Curieus en BlinkOut de handen in elkaar voor het Spot On project. Lees er meer over hier

Bij BlinkOut zitten we graag eens stil. Maar dan ook weer niet té stil. Want we zetten graag projecten op poten in ons BlinkHuis, waar mensen komen verbinden, luisteren, voelen, beleven. Variërend van een laagdrempelig aanbod voor wie BlinkOut wilt leren kennen, tot een projectdag voor en door professionals. 

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Lees er alles over hier.

‘Tussentijd’, de tijd tussen Kerst & Nieuw, waarbij niemand weet welke dag het is, of de post werkt, de winkels open zijn en of de vuilniskar wel komt, waar alle reguliere planning ‘er van tussen’ valt. Elk jaar organiseren we zo’n tijd in de decembermaand.

Heb je wel eens stress, heimwee? Voel je je depressief of machteloos? Je bent niet alleen. 1 op de 3 Gentenaars heeft er mee te maken. Naar aanleiding van de Werelddag voor Geestelijke Gezondheid op 10 oktober, werkt BlinkOut in die week 5 dagen rond veerkracht.
We laten ervaringsdeskundigen aan het woord. Hoe hebben ze leren omgaan met hun psychische kwetsbaarheid en onzichtbare drempels? Op welke manier versterken ze hun veerkracht op diverse levensdomeinen?

Trajecten

Stel je voor… Een traject naar werk waar jij de baas van bent, waar je zelf beslist hoe snel, hoe intens en hoe inspirerend het kan zijn. Waar je zelf aan het stuur zit en op eigen ritme je parcours bepaalt. Wij staan sowieso te vieren aan de finish, waar je die ook legt. Lees hier alles over het ‘kLinktraject.

Bots jij soms ook op onzichtbare drempels? Wil je sterker in je schoenen staan en inzicht krijgen in jezelf? Lukt het moeilijk om je energie op te laden?

  • We versterken personen en organisaties, krijgen zicht op energiegevers en energielekken.
  • We passen geen mensen aan, maar situaties.
  • Met stilte, rust en ruimte als inspiratie, eigen ritme als vertrekpunt, kwetsbaarheid als kracht.
  • In verbinding met anderen.

BlinkOut workshops, trajecten en gespreksavonden, begeleid door An en Natalie, vind je hier.

Dagelijks worden onze mooie ruimtes in ons BlinkHuis gebruikt voor individuele sessies en groepssessies. Het BlinkHuis is ons eerste voorbeeldhuis, waarin we aantonen dat ondernemen op eigen ritme, in alle rust werkend, een uitzonderlijke voedingsbodem is voor succes. Een organisatie in hun eigen kracht zetten, dat is wat telt.

Op onze kalender vind je de workshops en activiteiten die door onze ruimtegebruikers worden gegeven.