Samen Anders Werken

Samen Anders Werken is een event dat BlinkOut twee maal per jaar organiseert met het doel anderen te inspireren, verbinden en activeren. We zetten ‘het’ in de kijker, kwetsbaarheid als kracht, in de samenleving én op de werkvloer. Een denkoefening en inspiratienamiddag voor leidinggevenden, jeugd- en sociaal werkers, familieleden van, zoekers, durvers, dromers… Voor iedereen die weet dat kwetsbaarheid zoveel meer is.

Tijdens Samen Anders Werken laten we ‘good practices’ aan het woord, zij die kwetsbaarheid durven benoemen en verder kijken. Aangevuld met muzikale intermezzo’s en de ondertussen onmisbare uitsmijter van Co-founder An Dours, is Samen Anders Werken steeds een heerlijk inspirerend event.

Samen Anders Werken 29 april 2022

We maken ons opnieuw klaar voor een nieuwe editie van Samen Anders Werken! Je leest ons uitgebreid en beknopt programma alvast hieronder. Wat denk je? Ben je er ook bij?

Programma

Bekijk of download het volledige programma hier. Een beknopt overzicht vind je hieronder. Inschrijven doe je onderaan deze pagina.

Samen Anders Werken 26 november 21

Deze novembereditie van Samen Anders Werken was opnieuw een succes. We slaagden erin zowel live als online met jullie te verbinden dankzij de ongelofelijke steun en inzet van onze helpende handen. 

Onze sprekers Peter, Victor, Gert, Nele en Jelle zorgden voor heel wat inspiratie, (h)erkenning en ook goesting om anderen te activeren rond krachtig werken met kwetsbaarheid. Bas Verdin nam ons mee in zijn prachtig gitaarspel en unieke stem, terwijl An Dours ons weeral omver wist te blazen met haar pakkende uitsmijter. En wij? Wij mochten weer Blinken. Blinken om jullie talrijke aanwezigheid, om alle hulp en inzet van iedereen, om de heerlijk eerlijke avond. Bedankt iedereen!

Programma

Bekijk of download het volledige programma hier, of bekijk de beknopte versie in de fotogalerij hiernaast.

Samen Anders Werken 23 april 2021

Ook dit jaar lieten de huidige maatregelen ons weer duiken in de digitale wereld. Samen Anders Werken – online – het kan! Onze sprekers en hun sterke/warme verhalen ontroerden ons doorheen het computerscherm. Bedankt aan alle sprekers, luisteraars, collega’s in kwetsbaarheid en BlinkOut-fans!
Herbekijk het programma en een korte impressie van deze online editie.

Programma

Samen Anders Werken 30 april 2020

De coronasituatie zorgde ervoor dat we inventief moesten zijn om deze editie op poten te zetten. Verbinden vanop afstand… een kleine uitdaging. Maar het is ons gelukt! Hoewel we geen digi-goeroes zijn, hebben we er online toch het beste van gemaakt. A special edition, it was! 

Een dikke merci voor jou, jij fantastische spreker.
Bedankt, spontane interviewer. Maar ook gij, luisteraar, kijker, spreker, verbinder, tolk… 

Merci!

Programma

Samen Anders Werken 22 november 2019

Herbekijk het programma en sfeerbeelden van Samen Anders Werken najaar 2019

Programma

Bekijk het programma hier.

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!