Huur een ruimte

In één van onze BlinkHuizen

Huur je eigen inspirerende (co)werkplek in één van onze BlinkHuizen, een plek waar rust, ritme en ruimte de voedingsbodem zijn voor inspiratie, creativiteit en ambitie.

Vandaag vind je een BlinkHuis in Gent en Mechelen. Beide huizen liggen in het hart van de stad omdat een werkplek en bedrijf liefst zo toegankelijk mogelijk zijn, maar ook omdat we willen aantonen dat zélf in een drukke omgeving rust kan worden gecreëerd, en dat ondernemen op eigen ritme perfect mogelijk is.

Bij BlinkOut geloven we sterk in samen anders werken, in co-creatie en kruisbestuiving. Onze focus ligt op het menselijke: we doen er alles aan opdat bezoekers zich hier warm onthaald voelen en ruimte krijgen om zichzelf te zijn. We gaan voor authenticiteit vanuit het hart.

 

Hoe werkt het?

Kom langs voor een rondleiding:
Heb je interesse in het huren van een ruimte en wil je graag op voorhand kennismaken? Spring spontaan binnen of maak een afspraak:
eb.tuoknilb@tneg.etmiur of eb.tuoknilb@nelehcem.etmiur.

Ga meteen van start:
In onze online reservatietool kan je een profiel aanmaken en een beurtenkaart of co-workplek (8 eur per halve dag) of aankopen. Je krijgt een live overzicht van de beschikbaarheid per ruimte.  Zodra je saldo is opgeladen (met gratis factuur) kan je een ruimte reserveren.

Onze beurtenkaarten kan je in elk BlinkHuis gebruiken voor verschillende reservaties en combinaties van ruimtes. Wanneer je budget is opgebruikt, kan je eenvoudig je kaart herladen. 

  • Kleine beurtenkaart: 88 euro, inclusief btw
  • Medium beurtenkaart: 176 euro, inclusief btw
  • Grote beurtenkaart: 352 euro, inclusief btw 

5 redenen om bij BlinkOut een ruimte te huren

Je bent hier als thuis: BlinkOuts focus ligt op verbinden, jezelf mogen zijn en je eigen ruimte en ritme vinden.

Gratis en publieke Stiltekamer: iedereen kan gratis gebruik maken van dit oplaadpunt middenin de drukke binnenstad.

Je steunt onze werking: wist je dat elke vorm van ruimteverhuur een steunbijdrage is aan onze organisatie? Je maakt het mee mogelijk een publieke Stiltekamer en warme vrijwilligerswerking aan te bieden.

Flexibiliteit: BlinkOut is een ideale plek om voorzichtig iets te proberen: makkelijke reservatietool, soepel annulatiebeleid, geen onnodige kosten.

Je maakt deel uit van een community: we bieden een inspirerende en verbindende plek. Voel je heel welkom om hier je eigen ruimte in te nemen op een manier of in een vorm die je zelf wilt en bij je past.

Grote groepen en bijzonderheden

Op zoek naar een vast kantoor of warme locatie om een lessenreeks of netwerkevenement te organiseren? We hebben ruimtes in alle maten en vormen, waaronder ook enkele polyvalente ruimtes. Samen bekijken we wat voor jou de beste optie is.

  • We hebben plaats voor grote groepen (30 – 70 personen)
  • Het BlinkHuis kan volledig gehuurd worden 
  • Ook mogelijkheid om in de avond of het weekend ruimte te huren
  • Catering en helpende handen kunnen voorzien worden
  • Het BlinkHuis is geen feestlocatie, rust primeert 

We denken graag mee, neem vrijblijvend contact met ons op of spring eens binnen in één van onze BlinkHuizen.

Veelgestelde vragen

Het BlinkHuis is een prikkelluwe plek waar stilte en rust primeert. Is muziek een belangrijk onderdeel van jouw activiteit? Neem contact op met de verantwoordelijke voor ruimteverhuur.

Kies je voor een co-working ticket (8 eur / halve dag), dan werk je samen met andere mensen in dezelfde ruimte. Je stapt naar buiten voor (telefoon)gesprekken. De ruimte kan wisselen naar gelang de reservaties.

Ja, we voorzien elke dag een koffie- en theebuffet. Een vrije bijdrage is welkom en gaat naar onze steunrekening. Voor grote groepen (vanaf 20 personen) maken we een overeenkomst. 

We kunnen hierop geen uitzonderingen maken. We vinden het fijn als iedere klant de tijd kan nemen af te ronden en voorzien daarom bewust een buffer tussen tijdsloten. Valt je afspraak net buiten onze tijdsloten? Dan kan je het aansluitende slot  bijboeken. 

Dat kan, als ‘extern aanbod’, als we van oordeel zijn dat het nauw aansluit bij onze BlinkOut-volgers, en een meerwaarde kan betekenen voor onze community. Voor meer informatie, neem graag contact op.

Enkel actieve ruimtegebruikers, deelnemers en vrijwilligers kunnen tijdens de Veerkrachtweek gratis ruimte gebruiken. Dit is in het kader van labo. 

De Stiltekamer is gratis en publiek toegankelijk tijdens de openingsuren. Je bent welkom om hier gewoon te zijn, om te ontkomen aan de snelheid van het dagelijkse leven of de overvloed aan prikkels. Indien je echt op zoek bent naar een regelmatige werkplek vragen we je een beurtenkaart te kopen. 

BlinkOut heeft een eigen organisatie en aanbod, maar we zijn altijd geïnteresseerd om gelijkgestemde projecten of ideeën te leren kennen. 

We werken op basis van vertrouwen. Vaste ruimtegebruikers en klanten met een overeenkomst kunnen, na een rondleiding met de verantwoordelijke voor ruimteverhuur, ook ruimte gebruiken buiten onze normale openingsuren. 

Nee. Ons huis dient ten laatste om 22u30 leeg en afgesloten te zijn. 

Nee. Je kan wel parkeren in de nabije omgeving van het BlinkHuis.
Bekijk de contactpagina.