Huur een ruimte

In één van onze BlinkHuizen

Huur je eigen inspirerende werkplek of organiseer je workshop of event in één van onze BlinkHuizen, een plek waar rust, ritme en ruimte de voedingsbodem zijn voor inspiratie, creativiteit en ambitie.

Vandaag vind je een BlinkHuis in Gent en Mechelen. Beide huizen liggen in het hart van de stad omdat een werkplek en bedrijf liefst zo toegankelijk mogelijk zijn, maar ook omdat we willen aantonen dat zelf in drukke omgevingen, rust kan worden gecreëerd en dat ondernemen op eigen ritme perfect mogelijk is.

Bij BlinkOut geloven we sterk in samen anders werken, in co-creatie en kruisbestuiving. Onze focus ligt op het menselijke: we doen er alles aan opdat bezoekers zich hier warm onthaald voelen en ruimte krijgen om zichzelf te zijn. We gaan voor authenticiteit vanuit het hart.

 

5 redenen om bij BlinkOut een ruimte te huren

Je bent hier als thuis: BlinkOuts focus ligt op verbinden, jezelf mogen zijn en je eigen ruimte en ritme vinden.

Gratis en publieke Stiltekamer: iedereen kan gratis gebruik maken van dit oplaadpunt middenin de drukke binnenstad.

Je steunt onze werking: wist je dat elke vorm van ruimteverhuur een steunbijdrage is aan onze organisatie? Je maakt het mee mogelijk een publieke Stiltekamer en warme vrijwilligerswerking aan te bieden.

Flexibiliteit: BlinkOut is een ideale plek om voorzichtig iets te proberen: makkelijke reservatietool, soepel annulatiebeleid, geen onnodige kosten.

Je maakt deel uit van een community: we bieden een inspirerende en verbindende plek. Voel je heel welkom om hier je eigen ruimte in te nemen op een manier of in een vorm die je zelf wilt en bij je past.

Betaalformules

We werken voornamelijk met voorafbetaalde beurtenkaarten. Onze beurtenkaarten kan je gebruiken voor verschillende reservaties en combinaties van ruimtes. Wanneer je budget is opgemaakt, kan je je kaart herladen. 

  • Kleine Blinkkaart: 75 euro, inclusief btw
  • Medium Blinkkaart: 150 euro, inclusief btw
  • Grote Blinkkaart: 300 euro, inclusief btw 

Voor eenmalige reservaties, grote evenementen of reservaties buiten de openingsuren stellen we samen een prijs op. Plan vrijblijvend een verkennend bezoek aan het BlinkHuis, neem een kijkje online of spring gewoon binnen!

BlinkHuis Gent

Ruimtes en prijzen

BlinkHuis Mechelen

Ruimtes en prijzen

Contact en info

Neem contact op

Zelf iets organiseren?

Op zoek naar een unieke en warme locatie voor jouw teambuilding, lessenreeks of netwerk-event?

We hebben ruimtes in alle maten en vormen, waaronder ook enkele polyvalente ruimtes. Buiten de normale openingsuren van het BlinkHuis kan het volledige pand verhuurd worden (niet voor luide feestjes). Ook aangepaste catering en helpende handen kunnen voorzien worden.

We denken graag mee, neem vrijblijvend contact met ons op of spring eens binnen in één van onze BlinkHuizen.