Team Medewerkers

An

An Dours

Zotskapke - Woordkunstenaar

Voormalig jobhopper. 4 jaar ervaring als freelancer in het jeugdwerk, twee jaar als life-coach. Reeds 6 jaar expert van haar eigen diagnose. Masterdiploma in de Dramatische Kunst. Zoektochtbegeleider voor Startups en procesfacilitator in organisaties. Groeimotor, Kansengever, Luisteraar, Grensverlegger.

Imke Impens foto

Imke Impens

Verhalenfanaat, Projectmedewerker kLink traject

Ik hou van verhalen. Door naar de levensverhalen van mensen te luisteren probeer ik  betekenis te scheppen in wat misschien niet altijd als betekenisvol ervaren wordt. Het mooie zien in de details, in kleine alledaagse zaken, in moeilijke situaties, en hierbij verbinding maken met onze gevoelens, geeft mij voldoening. Ik ben een idealistische psychotherapeut, plusmama, hoogsensitieve introvert, kunstminner, boekenverslinder.

Natalie Deviane Van Weehaeghe profielfoto

Natalie Deviaene - Van Weehaeghe

Verbinder & Organizer

14 jaar gewerkt als Ingenieur textiel, mama van 4 jongens met verschillende diagnoses oa autisme,  graduaat orthopedagogie (volwassen onderwijs VSPW), 11 jaar gewerkt bij de Vlaamse Vereniging Autisme, ‘professional organizer’ (NBPO) sinds 2018 en voor de hobby: traiteur en banket, fotografie, barista.

profielfoto Nore De Grez

Nore De Grez

Beeldorganisator & Zinzoeker

Gedreven pedagoge, onderwijskundige. Organiseren, kritisch analyseren en ontrafelen, dromen én doen,  geeft me energie. Ik hou er van om mensen en groepen te zien sprankelen, bloeien en groeien. Hoe mensen leren en interageren fascineert me… Een kleurrijke achtergrond in jeugdwerk- en beleid (Jeugdraad Aalst), gewerkt als assistente aan de UGent en als cateringhulp bij Qarfa. Naast BlinkOut ben ik gepassioneerd Breinbrouwer. Samen met lief Boris ontwikkelen we als Breinbrouwerij speelse interventies, waarin we mensen prikkelen en verhalen tot leven brengen. Via onze (escape) games laten we mensen even ontsnappen aan het gangbare… In mijn vrije tijd: meubels stofferen, cat mom, me engageren in een Aalsterse carnavalsvereniging, koken en verbinden met vrienden en familie. Ontzettend fier om deel uit te maken van het prachtige verhaal van BlinkOut! Vele groetjes Nore

Petra Vandeputte profielfoto

Petra Vandeputte

Rebel, facilitator, numbercruncher, doorzetter

Ik ben een hands-on wereldverbeteraar die houdt van creatief structureren, authenticiteit (zeg wat je doet en doe wat je zegt) en het geloof in duurzame groei (als mens, als organisatie en als samenleving).Liefde voor het sociale, het commerciële en het creatieve stuurt me op een kleurrijk en atypisch levenspad.   BlinkOut is een prachtig project waar ik graag mee de schouders onder zet, want iedereen verdient het om te blinken op hun eigen manier.

20201015_104621

Lieselot Van Haute

Innerlijke reiziger, hertje in het veld & evenwichtzoeker

Ik ben een mensenmens! Ik hou van jullie, in alle vormen en formaten. Stralen doe ik op m’n best in een positieve omgeving waar ik mijn communicatieve ding kan doen en af en toe een vreugdedansje kan placeren. Ik adoreer springers, durvers, doeners maar ik kijk ook op naar overlevers, doorlevers en dromers. Na 6 jaar wijs onderwijs en 2 jaar in de reissector te hebben gewerkt, duik ik in het BlinkHuis om de koers richting marketing- en communicatie te varen. Ahoi!

Raad Van Bestuur

Cis Schiltmans

Cis Schiltmans

Raad van Bestuur

Geboren en getogen in een veilig nest en naar beste vermogen twee buitengewone zonen opgevoed.Het geluk gehad om -40 jaar lang- op (werk)plekken terecht te komen waar mijn talenten ontdekt werden en ik de  ruggensteun kreeg om ze te ontwikkelen en in te zetten.Vandaar een volmondig ja op de vraag van twee ferme madammen om een tijdje mee te denken over de werking van een vzw die mensen van diverse pluimage een omgeving wil bieden waar talenten kunnen bloeien.

Els Van Beneden

Els Van Beneden

Zelfstandig schrijver en frisdenker

Geboren in het jaar dat Simon and Garfunkel bovenaan in de hitparade stonden met Mrs. Robinson. Mama van twee schatten en partner van Marc.(Transport)economist en Gezinswetenschapper. Els heeft 18 jaar ervaring als beleidsmedewerker voor de Vlaamse overheid en sinds 2017 is ze zelfstandige en autisme-ervaringsdeskundige. Ze wil haar opgedane werk- en levenservaring nu inzetten om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dat en ooit een historische roman klaar hebben zijn voor haar ingrediënten van een goede levenscocktail.

foto Hans De Keyser

Hans De Keyser

Luisteraar en verbindende optimist

Ik werkte vijftien jaar als opvoeder, maar door gezondheidsproblemen kwam daar jammer genoeg een einde aan. De afgelopen jaren stonden dus vooral in het teken van ‘mezelf heruitvinden’. Uitzoeken wat me blij maakt, wat mijn energie wegneemt en hoe ik mijn eigen schijnbare beperking net kan omvormen tot een kracht. Dit is onder andere ook de reden waarom Blinkout me zo aanspreekt en inspireert. Hier krijg je echt de ruimte voor die zoektocht.Na heel wat ‘trial-and-error-cursussen’ vond ik er uiteindelijk verschillende die me de juiste richting wezen. Muziek, coaching en schrijven kwamen daar als ‘hoofdvogels’ uit.Muziek: liefst van al luid meezingen! Coaching: ik volg op dit moment een opleiding Inspirerend Coachen en Schrijven: ik ben een schrijver in gedachten en test op mijn eigen blog uit of dit ook werkelijk klopt

foto Inge Hens

Inge Hens

Creatieve duizendpoot, ruimtemaker, ont-dekker

Meer dan 20 jaar ervaring als architect-projectmanager bij kleine en grote bouwprojecten. Gedreven mama in een bijzonder gezin. Ontwerper van ruimte die mensen ondersteunt. Laat de omgeving voor zich spreken en helpt bij het vinden van je weg. Zintuigenverzorger. Mogelijkhedenzoeker. Mildermaker. Rustfacilitator. Onder-de-oppervlakte-kijker en -luisteraar. Droomt ervan om samen met het ganse BlinkTeam onzichtbare drempels, kwetsbaarheden en talenten op een positieve manier zichtbaar te maken, zodat mensen alle kansen krijgen en zichzelf kunnen en mogen zijn.

Katrien Michielssens

Katrien Miechielssens

In Memoriam. Erevoorzitster

Kort na de lerarenopleiding -zonder spijt- de sprong naar voltijds ondernemerschap gewaagd.Van creatieve branche, voorbij HR- en Retail, naar de technische branche, en misschien nog eens terug.Altijd gedreven door mensen met passie, altijd vertrekkend vanuit het hart.(Bonus)mama & oma, denktank, bruggenbouwer, trekpaard, cheerleader, partner.

Blinkers, onze vrijwilligers

Onze blinkers, handige harry’s, plantverzorgsters, woordkunstenaars, onthaalmedewerkers & hartverwarmers!

"BlinkOut bouwt aan een inclusieve samenleving door iedereen kansen te geven om te blinken."

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!