Het BlinkTeam

Founder, inspirator & coach
Schermafbeelding 2021-12-02 om 18.02.01

Natalie Deviaene

Oprichter * Verbinder * Organizer

14 jaar gewerkt als Ingenieur textiel, mama van 4 jongens met verschillende diagnoses oa autisme,  graduaat orthopedagogie (volwassen onderwijs VSPW), 11 jaar gewerkt bij de Vlaamse Vereniging Autisme, ‘professional organizer’ (NBPO) sinds 2018, inspirerend coach sinds 2019 en voor de hobby: traiteur en banket, fotografie, barista. In de keuken ben ik graag Hario V60 koffiefilter: koffiemaker, mijn ochtendritueel om elke dag op eigen ritme te beginnen, de geur, de smaak, de handeling... echt koffie maken, authentiek!

Founder, inspirator & coach
Schermafbeelding 2021-12-02 om 18.00.52

An Dours

Oprichter * Woordkunstenaar * Zotkapske

Ik ben een voormalig jobhopper. Eén van die stropers die dan een boswachter wordt. 5 jaar ervaring als freelancer in het jeugdwerk, 3 jaar als life-coach en loopbaancoach. Masterdiploma in de Dramatische Kunst. Zoektochtbegeleider voor Startups en procesfacilitator in organisaties. Reeds 8 jaar expert van haar eigen diagnose. Groeimotor, kansengever, luisteraar, grenzenverlegger. Het dagelijks bestuur van BlinkOut is een passieproject waar ik helemaal in thuis kom. Het huis is er evenveel voor mij, als door mij. "It is not a mental Illness, My soul just has a vulnerable Ability".Als ik een keukentoestel zou zijn, dan liefst de SodaStream. Alles laten bruisen en soms laten overstromen van teveel druk. Als meer oldschool keukentoestel zou ik dan de pureestamper zijn. Alles door elkaar halen tot het bij elkaar hoort.

HR en Financiën
Schermafbeelding 2021-12-02 om 17.56.56

Aagje Descamps

Logisch denker * Analytische geest

Ik ben criminologe en stedenbouwkundige, heb ervaring als sociaal planner en architect-assistent. Na 8 jaar op de boekhouding en HR in de retail, ben ik blij om nu bij het BlinkTeam te mogen horen. Ik hou van beeldtaal en van de taal van cijfers. Ik ben traag van denken en rad van tong. Ik hou van de zee en van de bergen in de kou. Mijn liefde voor sport en eten houden elkaar - ongeveer - in evenwicht. Mama van 2, vrouw van 1. We brengen ons gezinsleven al kwartettend door: vragen en geven tot we compleet zijn... Tot de kaarten weer worden geschud.In de keuken zie ik mezelf als stoofpot. Je gooit er vanalles in, laat het sudderen en een paar uur pruttelen. Op het eind heb je een - hopelijk lekkere - maaltijd. En dan nog liefst een grote stoofpot, want dan kunnen we er morgen nóg eens van eten.

Coördinator projectwerking
Schermafbeelding 2021-12-02 om 18.03.19

Louise De Laender

Klankbord * Octopus * Coördinator

Eerder kende ik goochelen met verantwoordelijkheden en verschillende balletjes in de lucht houden. Toen was plots, in the blink of an eye, alles anders. Tastzin. Contact. Verbinding. Als een trapeze-artieste reik ik uit naar de ander, heen en weer slingerend op eigen tempo. Actief schommelend of gebruik makend van het momentum. Hangend, zittend, springend, vallend, voelend, tastend... Wat ontstaat er uit de interactie? Je hebt mijn aandacht.In de keuken voel ik me een aardappelmesje, op het eerste zicht minder opvallend, maar betrouwbaar en multi-inzetbaar.

Ruimteverhuur, sfeerbeheer & social media
Schermafbeelding 2021-12-02 om 17.51.00

Hanne Nachtergaele

Mooimaker * Gevoelsmens * Creatief denker

Ik ben creatief, verbindend en zorgend. Ik verdwaal graag in de straten van Gent, het liefst in goed gezelschap en een kopje koffie achteraf. Family time, lekker eten en mooie dingen maken mij oprecht gelukkig.Het voorbije jaar ben ik steeds meer beginnen nadenken over wat echt belangrijk is voor mij, en wat ik wil bijdragen aan de wereld. Na enkele jaren ervaring in de retailsector, verlang ik naar een job met meer persoonlijkheid en gevoel. Ik wil mijn creativiteit in de strijd kunnen gooien, mijn hooggevoelige kant omarmen, en andere mensen helpen stralen. In de keuken kan je me vergelijken met een keukensponsje. Groot absorberend vermogen, mooimaker en vlekken-verwijderbaar. Bij intensief gebruik laat ik soms mijn schuurkantje zien.

Projectmedewerker DraagVvac
Schermafbeelding 2021-12-02 om 18.47.21

Victor Nelen

Papa van 2 * Aanvoeler * Schrijfsels en foto's * In harmonie met de natuur

Wanneer je op een dag merkt dat, na jarenlang alles te geven, de puzzelstukjes niet meer als vanouds in mekaar vallen, dat je je kwetsbaar voelt en daar niet meteen een antwoord op kan formuleren, dan is het tijd om eens aandacht te besteden aan jezelf. Waarom ben ik nu sensitief voor dingen waar ik vroeger niet eens aandacht aan schonk? Waar lekt die energie zo snel heen, en hoe vul ik ze weer op?Met deze en andere levensvragen, zowel privé als op het werk, heb ik veel geworsteld. Uiteindelijk heeft dit me van 16 jaar in het bedrijfsleven tot bij BlinkOut geleid. Via het DraagVvac-project kan ik meewerken aan verbinding op de werkvloer en het onuitgesprokene bespreekbaar maken, zodat iedereen gezien wordt zoals men is, niet zoals men verwacht wordt te moeten zijn.In de keuken ben ik sowieso een achthoekig Bialetti-espressopotje, omdat dat het eerste is waar ik 's ochtends naar grijp, omdat het glimt en blinkt (ook van binnenuit), omdat ik er mooie herinneringen aan heb, omdat je het eender waar kan gebruiken en omdat ik voor het borrelende geluid elk streepje muziek met plezier even pauzeer.

Coördinator 'klink-traject
Schermafbeelding 2021-12-03 om 21.57.37

Nancy Loosveldt

Doener * Verbinder * Danser

Leven is dansen, en voor mij is dansen ook leven. Ik hou van beweging en van het in beweging brengen van anderen, letterlijk en figuurlijk. Na 30 jaar in de residentiële en ambulante GGZ, aanvankelijk als psychomotorisch therapeut, later als Pesso-therapeut en als coördinator, zowel bij volwassenen als kinderen, kwam ik op mijn pad het BlinkHuis tegen. Een nieuwe weg. En op deze tocht wil ik graag bijdragen aan het zoeken en benoemen van de noden van onze Klinkers en een inspiratie zijn voor iedereen die aan de slag gaat in het Blinkhuis. Als ik een keukentoestel was, dan graag het fornuis om met mijn energie alle geuren en smaken ten volle tot hun recht te laten komen.

Coach en vormingsmedewerker
Schermafbeelding 2021-12-02 om 18.21.41

Karen De Looze

Voeler * Systeemdenker * Zoekend naar de 'logica van het lichaam”

Gezien het werk dat ik doe in mijn privépraktijk (coach in onvoorwaardelijk ouderschap, herstel van trauma en narcistisch misbruik) voelde ik onmiddellijk verbinding met de missie van BlinkOut. Een wereld op mensenmaat, daar zit volgens mij toekomst in. Mensen lekker dicht bij zichzelf laten zijn en soms de weg daarnaartoe mogen toeleiden, daar hou ik van! Ik ben sterk overtuigd dat alle kantjes van onszelf - ook die waartegen we soms vechten - een diepe logica hebben en niet anders zijn dan mechanismes van ons lichaam om ons veilig te houden. Deze diepe acceptatie van ons mens-zijn in al zijn diversiteit en met al zijn eigen-aard-igheden is dan ook de basis van waaruit ik werk. Als ik een keukenattribuut zou zijn, dan denk ik toch wel de koksmuts. Ik zorg graag voor een omhullende container voor mensen zodat ze, vrij van prikkels van buitenaf, wat langer bij zichzelf kunnen zijn en met heel veel mildheid kunnen gaan ontdekken wat er binnenin speelt.

Coach en vormingsmedewerker
Schermafbeelding 2021-12-02 om 18.20.06

Hanne Vandueren

Verbinder * Diepgraver * Beluisteraar

Ergens in een lade ben ik op papier klinisch orthopedagoog, psychotherapeut en coach. In hart en ziel voel ik me meer mensenmens, parelvisser en goudzoeker. Pennentrekker, verhalenwever, voorlezer, boekenverzamelaar.Voeler, watermens, ambivert. Spontane dakterrasspotter, toneelspeelster en danser. Natuur- en stiltecravende wandelaar. Rad van tong - zacht van hart. Sinds 2006 krijg ik vele mooie kansen in basiseducatie en vandaaruit groei ik verder. In de keuken zou ik wel eens die handmatige slagroomklopper kunnen zijn. Om kwaliteiten die au fond aanwezig zijn maar nog verborgen liggen vlot te zien. En met veel geduld - ook op die momenten dat je denkt "hoe lang nog?"- naar boven te halen. En ja: slagroom!

Coach en vormingsmedewerker
Schermafbeelding 2021-12-02 om 18.04.34

Nele Pottie

Verbinder * Harmoniezoeker * Moeke * Natuurmens

Gestart in de VAPH sector als orthopedagoog, daarna 19 jaar met hart en ziel gewerkt in Brussel in een kleine dienst met een grote ziel gericht op de meest kwetsbaren. Ondertussen met bloed, zweet en tranen maar vooral oeverloos veel liefde en geduld steen voor steen gebouwd aan een bijzondere weg voor een bijzondere dochter. Na wat omwegen in verschillende werkomgevingen zo blij te mogen landen in een dit keer zelfs blinkend huis met een grote ziel en een doorleefde visie. Een ideale combinatie met mijn werk voor de warme verbindende organisatie Lus. Opladen doe ik in de natuur, als organisator van warme en lekkere ontmoetingen tussen mensen en natuurlijk op mijn yogamatje, nog het liefst onder een pril ochtendzonnetje in de tuin. In de keuken voel ik mij misschien wel een theepot (Nele Pot(of)tie), met als handvat een groot luisterend oor, een gezellig rond en uitnodigend warm buikje waar je je lekker tegenaan mag schurken en een hele lange schenktuit waar iedereen uit mag komen bijtanken en ... soms wel eens de neiging om mijn theemuts op te zetten als het allemaal wat te overweldigend wordt.

Coach en vormingsmedewerker
Schermafbeelding 2021-12-02 om 18.38.19

Els Rogiers

Groeifluisteraar * Handenwerker * Gevoel-voor-natuur-mens

Ik ben fan van de natuurlijke groeikracht in elk zaadje en in elke mens.Ik wil graag in dat groeiproces samen onderzoeken, samen adem vinden, samen ruimte maken, samen in beweging komen, samen kleine stappen zetten, samen kleur brengen, samen doen, samen terugblikken en samen verder gaan.Als metafoor kies ik voor de kruiden in de keuken. Groenten zijn op zich lekker maar sommige kruiden kunnen de smaak nog beter doen uitkomen. Dat wil ik graag zijn.

Coach en vormingsmedewerker
Schermafbeelding 2021-12-02 om 18.37.52

Sofie Goethals

Coach en vormingsmedewerker * 'kLink-traject

Binnenkort leer je Sofie hier al wat beter kennen.

Raad Van Bestuur

Cis Schiltmans

Cis Schiltmans

Raad van Bestuur

Geboren en getogen in een veilig nest en naar beste vermogen twee buitengewone zonen opgevoed.Het geluk gehad om -40 jaar lang- op (werk)plekken terecht te komen waar mijn talenten ontdekt werden en ik de  ruggensteun kreeg om ze te ontwikkelen en in te zetten.Vandaar een volmondig ja op de vraag van twee ferme madammen om een tijdje mee te denken over de werking van een vzw die mensen van diverse pluimage een omgeving wil bieden waar talenten kunnen bloeien.

Els Van Beneden

Els Van Beneden

Zelfstandig schrijver * Frisdenker

Geboren in het jaar dat Simon and Garfunkel bovenaan in de hitparade stonden met Mrs. Robinson. Mama van twee schatten en partner van Marc.(Transport)economist en Gezinswetenschapper. Els heeft 18 jaar ervaring als beleidsmedewerker voor de Vlaamse overheid en sinds 2017 is ze zelfstandige en autisme-ervaringsdeskundige. Ze wil haar opgedane werk- en levenservaring nu inzetten om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dat en ooit een historische roman klaar hebben zijn voor haar ingrediënten van een goede levenscocktail.

ik1

Liesbeth Cornelis

Ondernemersadviseur * Disneylover * Boekenwurm.

Ik hou van mensen die het niet weten. "It doesn't interest me what you do for a living. I want to know what you ache for. It doesn't interest me how old you are. I want to know if you will risk looking like a fool, for love, for your dreams, for the adventure of being alive." Na heel wat ‘trial-and-error-cursussen’ vond ik er uiteindelijk verschillende die me de juiste richting wezen. Muziek, coaching en schrijven kwamen daar als ‘hoofdvogels’ uit.Muziek: liefst van al luid meezingen! Coaching: ik volg op dit moment een opleiding Inspirerend Coachen en Schrijven: ik ben een schrijver in gedachten en test op mijn eigen blog uit of dit ook werkelijk klopt

foto Inge Hens

Inge Hens

Creatieve duizendpoot * Ruimtemaker * Ont-dekker

Meer dan 20 jaar ervaring als architect-projectmanager bij kleine en grote bouwprojecten. Gedreven mama in een bijzonder gezin. Ontwerper van ruimte die mensen ondersteunt. Laat de omgeving voor zich spreken en helpt bij het vinden van je weg. Zintuigenverzorger. Mogelijkhedenzoeker. Mildermaker. Rustfacilitator. Onder-de-oppervlakte-kijker en -luisteraar. Droomt ervan om samen met het ganse BlinkTeam onzichtbare drempels, kwetsbaarheden en talenten op een positieve manier zichtbaar te maken, zodat mensen alle kansen krijgen en zichzelf kunnen en mogen zijn.

20210711_Foto v. Guy Normandie_BlinkOut

Guy Normandie

Motivator * Hart voor mensen * Levensgenieter

‘’Want iedereen straalt vanbinnen’’, een uitspraak waar ik mijn mindset graag mee omschrijf. Als positief ingesteld persoon gooi ik het liefst van al mijn bevlogen technische geest en passie voor mensen samen om hier, bij Blinkout, het verschil te maken. De drijfveer om mensen te verbinden en een hulp te willen te zijn voor anderen heeft zich in de afgelopen jaren flink kunnen ontwikkelen. Zo was ik vijftien jaar verantwoordelijk voor andersvaliden in de beschutte werkplaats ‘Revam’ te Eeklo. Nadien ben ik me gaan richten op het begeleiden van middelgrote ondernemers in hun eigen context. Dit doe ik de laatste tien jaar, waarvan vijf vanuit mijn eigen BV ‘Plan’. Inspireren, modereren en faciliteren zijn voor mij erg belangrijke begrippen in deze begeleidingen. Ik ben dankbaar dat ik Katrien Miechielssens, erevoorzitstster van Blinkout, doorheen dit leerproces steeds als een zeer goede coach naast mijn zijde mocht hebben. Nu ik bijna Abraham heb gezien richt ik me naast het werk ook op mijn privéleven. Zo ben ik zeer gelukkig me vader te kunnen noemen van twee prachtdochters en echtgenoot van een creatieve architect. Mijn passie voor tweewielers en liefde voor bergen komt in mijn vrije tijd ook vaak aan bod.

Katrien Michielssens

Katrien Miechielssens

In Memoriam. Erevoorzitster

Kort na de lerarenopleiding -zonder spijt- de sprong naar voltijds ondernemerschap gewaagd.Van creatieve branche, voorbij HR- en Retail, naar de technische branche, en misschien nog eens terug.Altijd gedreven door mensen met passie, altijd vertrekkend vanuit het hart.(Bonus)mama & oma, denktank, bruggenbouwer, trekpaard, cheerleader, partner.

Blinkers, onze vrijwilligers

Onze blinkers, handige harry’s, plantverzorgsters, woordkunstenaars, onthaalmedewerkers & hartverwarmers!

"BlinkOut bouwt aan een inclusieve samenleving door iedereen kansen te geven om te blinken."

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!