Team Medewerkers

HR en Financiën
Schermafbeelding 2020-12-08 om 14.36.05

Aagje Descamps

Logisch denker * Analytische geest

Ik ben criminologe en stedenbouwkundige, heb ervaring als sociaal planner en architect-assistent. Na 8 jaar op de boekhouding en HR in de retail, ben ik blij om nu bij het BlinkTeam te mogen horen. Ik hou van beeldtaal en van de taal van cijfers. Ik ben traag van denken en rad van tong. Ik hou van de zee en van de bergen in de kou. Mijn liefde voor sport en eten houden elkaar - ongeveer - in evenwicht. Mama van 2, vrouw van 1. We brengen ons gezinsleven al kwartettend door: vragen en geven tot we compleet zijn... Tot de kaarten weer worden geschud.In de keuken zie ik mezelf als stoofpot. Je gooit er vanalles in, laat het sudderen en een paar uur pruttelen. Op het eind heb je een - hopelijk lekkere - maaltijd. En dan nog liefst een grote stoofpot, want dan kunnen we er morgen nóg eens van eten.

Founder, inspirator & coach
An

An Dours

Zotskapke * Woordkunstenaar * Oprichter

Ik ben een voormalig jobhopper. Eén van die stropers die dan een boswachter wordt. 5 jaar ervaring als freelancer in het jeugdwerk, 3 jaar als life-coach en loopbaancoach. Masterdiploma in de Dramatische Kunst. Zoektochtbegeleider voor Startups en procesfacilitator in organisaties. Reeds 8 jaar expert van haar eigen diagnose. Groeimotor, kansengever, luisteraar, grenzenverlegger. Het dagelijks bestuur van BlinkOut is een passieproject waar ik helemaal in thuis kom. Het huis is er evenveel voor mij, als door mij. "It is not a mental Illness, My soul just has a vulnerable Ability".Als ik een keukentoestel zou zijn, dan liefst de SodaStream. Alles laten bruisen en soms laten overstromen van teveel druk. Als meer oldschool keukentoestel zou ik dan de pureestamper zijn. Alles door elkaar halen tot het bij elkaar hoort.

Coördinator BlinkHuis Gent
Schermafbeelding 2020-12-08 om 14.43.17

Hanne Nachtergaele

Mooimaker * Gevoelsmens * Coördinator

Ik ben creatief, verbindend en zorgend. Ik verdwaal graag in de straten van Gent, het liefst in goed gezelschap en een kopje koffie achteraf. Family time, lekker eten en mooie dingen maken mij oprecht gelukkig.Het voorbije jaar ben ik steeds meer beginnen nadenken over wat echt belangrijk is voor mij, en wat ik wil bijdragen aan de wereld. Na enkele jaren ervaring in de retailsector, verlang ik naar een job met meer persoonlijkheid en gevoel. Ik wil mijn creativiteit in de strijd kunnen gooien, mijn hooggevoelige kant omarmen, en andere mensen helpen stralen. In de keuken kan je me vergelijken met een keukensponsje. Groot absorberend vermogen, mooimaker en vlekken-verwijderbaar. Bij intensief gebruik laat ik soms mijn schuurkantje zien.

Coaching en vorming
Schermafbeelding 2020-12-04 om 13.13.03

Hanne Vandueren

Verbinder * Diepgraver * Beluisteraar

Ergens in een lade ben ik op papier klinisch orthopedagoog, psychotherapeut en coach. In hart en ziel voel ik me meer mensenmens, parelvisser en goudzoeker. Pennentrekker, verhalenwever, voorlezer, boekenverzamelaar.Voeler, watermens, ambivert. Spontane dakterrasspotter, toneelspeelster en danser. Natuur- en stiltecravende wandelaar. Rad van tong - zacht van hart. Sinds 2006 krijg ik vele mooie kansen in basiseducatie en vandaaruit groei ik verder. In de keuken zou ik wel eens die handmatige slagroomklopper kunnen zijn. Om kwaliteiten die au fond aanwezig zijn maar nog verborgen liggen vlot te zien. En met veel geduld - ook op die momenten dat je denkt "hoe lang nog?"- naar boven te halen. En ja: slagroom!

Coaching en vorming
Imke Impens foto

Imke Impens

Verhalenfanaat * Projectmedewerker kLink traject

Ik hou van verhalen. Door naar de levensverhalen van mensen te luisteren probeer ik betekenis te scheppen in wat misschien niet altijd als betekenisvol ervaren wordt. Het mooie zien in de details, in kleine alledaagse zaken, in moeilijke situaties, en hierbij verbinding maken met onze gevoelens, geeft mij voldoening. Ik ben een idealistische psychotherapeut, plusmama, hoogsensitieve introvert, kunstminner, boekenverslinder.In de keuken zou je me kunnen terugvinden als een klein gouden lepeltje. Het is zo klein dat je het soms over het hoofd ziet en vergeet dat het er is, maar als je het eenmaal ziet, dan blinkt het als geen ander.

Coaching en vorming
36543194_10156329281245928_5091598143594692608_o

Karen De Looze

Voeler * Systeemdenker * Zoekend naar de 'logica van het lichaam”

Gezien het werk dat ik doe in mijn privépraktijk (coach in onvoorwaardelijk ouderschap, herstel van trauma en narcistisch misbruik) voelde ik onmiddellijk verbinding met de missie van BlinkOut. Een wereld op mensenmaat, daar zit volgens mij toekomst in. Mensen lekker dicht bij zichzelf laten zijn en soms de weg daarnaartoe mogen toeleiden, daar hou ik van! Ik ben sterk overtuigd dat alle kantjes van onszelf - ook die waartegen we soms vechten - een diepe logica hebben en niet anders zijn dan mechanismes van ons lichaam om ons veilig te houden. Deze diepe acceptatie van ons mens-zijn in al zijn diversiteit en met al zijn eigen-aard-igheden is dan ook de basis van waaruit ik werk. Als ik een keukenattribuut zou zijn, dan denk ik toch wel de koksmuts. Ik zorg graag voor een omhullende container voor mensen zodat ze, vrij van prikkels van buitenaf, wat langer bij zichzelf kunnen zijn en met heel veel mildheid kunnen gaan ontdekken wat er binnenin speelt.

Marketing en communicatie
Schermafbeelding 2020-12-08 om 14.48.13

Lieselot Van Haute

Innerlijke reiziger * Hertje in het veld * Evenwichtzoeker

Ik ben een mensenmens! Ik hou van jullie, in alle vormen en formaten. Stralen doe ik op m’n best in een positieve omgeving waar ik mijn communicatieve ding kan doen en af en toe een vreugdedansje kan placeren. Ik adoreer springers, durvers, doeners maar ik kijk ook op naar overlevers, doorlevers en dromers. Na 6 jaar wijs onderwijs en 2 jaar in de reissector te hebben gewerkt, duik ik in het BlinkHuis om de koers richting marketing- en communicatie te varen. Ahoi! In de keuken kan ik 'dampkap'luid zijn. Maar écht luid he! Oorverdovend en energiezuigend. Standje 4, volle petrol. WHAAAAA. HERE I AM. Maar ik kan ook stilvallen. Het trillende geluid kalmt, de felle lichtbron blust. Mijn energie is dan ook wel eens op en ik mag er gewoon zijn. Standje 0 is dan ook dik ok.

Coördinator projectwerking
Schermafbeelding 2020-12-08 om 14.42.01

Louise De Laender

Klankbord * Octopus * Coördinator

Eerder kende ik goochelen met verantwoordelijkheden en verschillende balletjes in de lucht houden. Toen was plots, in the blink of an eye, alles anders. Tastzin. Contact. Verbinding. Als een trapeze-artieste reik ik uit naar de ander, heen en weer slingerend op eigen tempo. Actief schommelend of gebruik makend van het momentum. Hangend, zittend, springend, vallend, voelend, tastend... Wat ontstaat er uit de interactie? Je hebt mijn aandacht.In de keuken voel ik me een aardappelmesje, op het eerste zicht minder opvallend, maar betrouwbaar en multi-inzetbaar.

Founder, inspirator & coach
Natalie Deviane Van Weehaeghe profielfoto

Natalie Deviaene - Van Weehaeghe

Verbinder * Organizer

14 jaar gewerkt als Ingenieur textiel, mama van 4 jongens met verschillende diagnoses oa autisme,  graduaat orthopedagogie (volwassen onderwijs VSPW), 11 jaar gewerkt bij de Vlaamse Vereniging Autisme, ‘professional organizer’ (NBPO) sinds 2018, inspirerend coach sinds 2019 en voor de hobby: traiteur en banket, fotografie, barista. In de keuken ben ik graag Hario V60 koffiefilter: koffiemaker, mijn ochtendritueel om elke dag op eigen ritme te beginnen, de geur, de smaak, de handeling... echt koffie maken, authentiek!

Coaching en vorming
gezicht 2

Nele Pottie

Verbinder * Harmoniezoeker * Moeke * Natuurmens

Gestart in de VAPH sector als orthopedagoog, daarna 19 jaar met hart en ziel gewerkt in Brussel in een kleine dienst met een grote ziel gericht op de meest kwetsbaren. Ondertussen met bloed, zweet en tranen maar vooral oeverloos veel liefde en geduld steen voor steen gebouwd aan een bijzondere weg voor een bijzondere dochter. Na wat omwegen in verschillende werkomgevingen zo blij te mogen landen in een dit keer zelfs blinkend huis met een grote ziel en een doorleefde visie. Een ideale combinatie met mijn werk voor de warme verbindende organisatie Lus. Opladen doe ik in de natuur, als organisator van warme en lekkere ontmoetingen tussen mensen en natuurlijk op mijn yogamatje, nog het liefst onder een pril ochtendzonnetje in de tuin. In de keuken voel ik mij misschien wel een theepot (Nele Pot(of)tie), met als handvat een groot luisterend oor, een gezellig rond en uitnodigend warm buikje waar je je lekker tegenaan mag schurken en een hele lange schenktuit waar iedereen uit mag komen bijtanken en ... soms wel eens de neiging om mijn theemuts op te zetten als het allemaal wat te overweldigend wordt.

Projectopvolging en kwaliteitszorg 'kLink-traject
profielfoto Nore De Grez

Nore De Grez

Beeldorganisator * Projectmedewerker 'kLink traject

Achtergrond als pedagoge en gedreven jeugdraadster. Geprikkeld om van A tot Z vorm te geven, te ontrafelen en uit te pluizen… Dromen én doen, dat geeft me energie. Ik vind het magisch als je mensen samen ziet genieten en sprankelen. Genieten doe ik zelf vooral te midden van drukke actie, creatief aan de slag, in gezelschap van vrienden en familie... Je kan me ook wel terugvinden als: onderneemster met Breinbrouwerij, meubelstoffeerster in spe, gekke carnavaliste en dedicated cat mom.In de keuken voel ik mij de vaatwas omdat… Nu ja, soms is die ordelijk gevuld, alles op een rijtje de stille kracht aan het werk, en soms wordt het behoorlijk gek en chaotisch… Ik hou van gezellige warme drukte, lekker dicht bij elkaar! Als vaatwas een schuimfeestje houden, eens goed shaken en zwieren en toch het hele clubje bij elkaar houden. Fijn om soms eens goed vuil te maken, maar ook fijn om te ordenen en voor een propere lei te zorgen.

Coördinator lokale verankering Oost-Vlaanderen en partnerschappen
Petra Vandeputte profielfoto

Petra Vandeputte

Rebel * Facilitator * Numbercruncher * Doorzetter

Ik ben een hands-on wereldverbeteraar die houdt van creatief structureren, authenticiteit (zeg wat je doet en doe wat je zegt) en het geloof in duurzame groei (als mens, als organisatie en als samenleving).Liefde voor het sociale, het commerciële en het creatieve stuurt me op een kleurrijk en atypisch levenspad.   BlinkOut is een prachtig project waar ik graag mee de schouders onder zet, want iedereen verdient het om te blinken op hun eigen manier.In de keuken voel ik mij het kruidenrek. Kruiden kan je inzetten op uiteenlopende manieren: om smaken met elkaar te verbinden, om gerechten pittiger te maken of net te verzachten, om structuur te geven... Bij elk gerecht past een specifieke kruidenmix. Wat is het fijn om mijn jaren kennis en ervaring (als het ware mijn eigen kruidenrek) verder te vergroten en mee in te zetten in de BlinkOut keuken.

Raad Van Bestuur

Cis Schiltmans

Cis Schiltmans

Raad van Bestuur

Geboren en getogen in een veilig nest en naar beste vermogen twee buitengewone zonen opgevoed.Het geluk gehad om -40 jaar lang- op (werk)plekken terecht te komen waar mijn talenten ontdekt werden en ik de  ruggensteun kreeg om ze te ontwikkelen en in te zetten.Vandaar een volmondig ja op de vraag van twee ferme madammen om een tijdje mee te denken over de werking van een vzw die mensen van diverse pluimage een omgeving wil bieden waar talenten kunnen bloeien.

Els Van Beneden

Els Van Beneden

Zelfstandig schrijver en frisdenker

Geboren in het jaar dat Simon and Garfunkel bovenaan in de hitparade stonden met Mrs. Robinson. Mama van twee schatten en partner van Marc.(Transport)economist en Gezinswetenschapper. Els heeft 18 jaar ervaring als beleidsmedewerker voor de Vlaamse overheid en sinds 2017 is ze zelfstandige en autisme-ervaringsdeskundige. Ze wil haar opgedane werk- en levenservaring nu inzetten om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dat en ooit een historische roman klaar hebben zijn voor haar ingrediënten van een goede levenscocktail.

foto Hans De Keyser

Hans De Keyser

Luisteraar en verbindende optimist

Ik werkte vijftien jaar als opvoeder, maar door gezondheidsproblemen kwam daar jammer genoeg een einde aan. De afgelopen jaren stonden dus vooral in het teken van ‘mezelf heruitvinden’. Uitzoeken wat me blij maakt, wat mijn energie wegneemt en hoe ik mijn eigen schijnbare beperking net kan omvormen tot een kracht. Dit is onder andere ook de reden waarom Blinkout me zo aanspreekt en inspireert. Hier krijg je echt de ruimte voor die zoektocht.Na heel wat ‘trial-and-error-cursussen’ vond ik er uiteindelijk verschillende die me de juiste richting wezen. Muziek, coaching en schrijven kwamen daar als ‘hoofdvogels’ uit.Muziek: liefst van al luid meezingen! Coaching: ik volg op dit moment een opleiding Inspirerend Coachen en Schrijven: ik ben een schrijver in gedachten en test op mijn eigen blog uit of dit ook werkelijk klopt

foto Inge Hens

Inge Hens

Creatieve duizendpoot, ruimtemaker, ont-dekker

Meer dan 20 jaar ervaring als architect-projectmanager bij kleine en grote bouwprojecten. Gedreven mama in een bijzonder gezin. Ontwerper van ruimte die mensen ondersteunt. Laat de omgeving voor zich spreken en helpt bij het vinden van je weg. Zintuigenverzorger. Mogelijkhedenzoeker. Mildermaker. Rustfacilitator. Onder-de-oppervlakte-kijker en -luisteraar. Droomt ervan om samen met het ganse BlinkTeam onzichtbare drempels, kwetsbaarheden en talenten op een positieve manier zichtbaar te maken, zodat mensen alle kansen krijgen en zichzelf kunnen en mogen zijn.

Katrien Michielssens

Katrien Miechielssens

In Memoriam. Erevoorzitster

Kort na de lerarenopleiding -zonder spijt- de sprong naar voltijds ondernemerschap gewaagd.Van creatieve branche, voorbij HR- en Retail, naar de technische branche, en misschien nog eens terug.Altijd gedreven door mensen met passie, altijd vertrekkend vanuit het hart.(Bonus)mama & oma, denktank, bruggenbouwer, trekpaard, cheerleader, partner.

Blinkers, onze vrijwilligers

Onze blinkers, handige harry’s, plantverzorgsters, woordkunstenaars, onthaalmedewerkers & hartverwarmers!

"BlinkOut bouwt aan een inclusieve samenleving door iedereen kansen te geven om te blinken."

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!