Stiltekamer

Geef je werknemers, klanten, bezoekers en deelnemers een plek om tot zichzelf te komen, om spanning te lossen en energie te laden.

Een krachtig signaal

“Het is alsof de stilte mijn gedachten leest. Hoe thuiskomen voelen kan, als warmte zonder deken. Hier. Omringd te zijn door jou.”

– Marlies, Stiltekamer System Shakers 2023

Op evenementen

Op jouw evenement zijn er ongetwijfeld mensen niet… omdat een hele dag lezingen volgen te veel is, omdat de plenaire ruimte hen overprikkelt, omdat ze in de drukte naar adem happen. Dat is jammer, want je wil zoveel mogelijk deelnemers bereiken en betrekken. En wie weet hebben jij en je team ook even rust nodig doorheen die drukte en to do’s. Een stiltekamer kan hét verschil maken.

Recente realisaties:

  • Theater Aan Zee (De Grote Post, Oostende) 2023
  • System Shakers (De Sociale Innovatiefabriek) 2023, 2022
  • Festival van de Gelijkheid (Curieus) 2023, 2022
  • Slotevenement Arbeidspact (Stad Gent) 2023 
  • Academie voor de Eerste lijn – Zomercursus (HoGent) 2023

Op de werkplek

“Stilte – de mooiste klank”

Voor sommige werknemers is de aanwezigheid van een stiltekamer een noodzaak om het beste van zichzelf te kunnen geven, voor anderen een echte meerwaarde. Dergelijke ruimte biedt zowel zuurstof voor de zintuigen als een tegengewicht aan de vaak prikkelrijke werkomgevingen. 

We adviseerden Kunstencentrum VIERNULVIER en Stad Gent bij het inrichten en uitdragen van een stille ruimte in hun gebouwen.

(c) Martin Corlazzoli

Je kan bij ons aankloppen voor...

We denken graag mee over jouw vraag of idee, neem vrijblijvend contact met ons op.