Lezingen & Keynotes

  • Tijdens deze interactieve lezing laat BlinkOut deelnemers mee op een reis over veerkracht. Met een authentiek verhaal als basis en spiegel ontdekken deelnemers hoe ze de kwetsbare arena kunnen betreden en hoe ze kunnen samenwerken naar meer veerkracht en weerbaarheid. Met 5 jaar expertise in het versterken van mensen, weten wij bij BlinkOut hoe we op een nuchtere manier onzichtbare drempels in verschillende contexten bespreekbaar maken, en kwetsbaarheid transformeren in kracht.


    Als BlinkOut een keynote komt verzorgen bij een evenement nemen ze hun expertise en ervaring mee om de ruimte kwetsbaar en krachtig te betreden. Ze geven niet zomaar een praatje maar zetten een deelnemend publiek aan het denken en als het kan zelfs aan het uitwisselen. BlinkOut brengt geen lijstje mee met 6 tips voor inclusieve werkvloeren of do’s en don’ts voor meer veerkracht, maar brengt een eerlijk onderzoek in het spanningsveld tussen een droomtoekomst en de dagelijkse realiteit. “


    BlinkOut, zorgt voor een uitsmijter en een mooie afronding van het plenaire gedeelte. Dan verwoordt de spreker op het einde wat ze koesterend mee naar huis wil nemen na deze dag. Daarnaast gaan ze authentiek vanuit imperfectie en kwetsbaarheid de bedenking in de kantlijn luidop brengen. Als een hoopgevende reality check na een inspirerende namiddag.