VeerkrachtWeek

Kom kennismaken met BlinkOut!

Elke laatste week van de maand

Wat?
De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Voor wie?
BlinkOut fungeert als labo en wil iedereen de kans geven iets nieuws te proberen om zo te ontdekken waar ze kracht in vinden.
– Als deelnemer: Je kan een kijkje nemen op onze kalender welke activiteiten wanneer plaatsvinden en je hiervoor inschrijven. Ons aanbod is heel divers, dus voor elk wat wils.
– Als organisator: Je kan zelf een activiteit organiseren binnen de VeerkrachtWeek. Je kan dit doen als je reeds vrijwillig bent bij ons of actief lid.

Wanneer?
Elke laatste week van de maand, van maandag tot vrijdag, worden er dus gratis activiteiten aangeboden die mensen in hun veerkracht versterken. Deze kunnen zowel in het BlinkHuis als online doorgaan.

Concreet:
Heb je goesting om ons te leren kennen? Wil je onze fantastisch team leren kennen en ons BlinkHuis bewonderen? Wil je op sleeptouw genomen worden door een van onze activiteiten? Heb je als vrijwilliger of als ‘kLinker zin om zelf je schouders te zetten onder een activiteit? Contacteer ons!
– Check onze kalender of onze Facebookpagina voor de meeste up to date versie van de VeerkrachtWeek en schrijf je in.
– Organiseren of workshop geven? Contacteer ons met een mailtje info@blinkout.be

Voel je heel welkom! Tot binnenkort?

Praktische informatie

Wil je graag een activiteit organiseren of een workshop geven tijdens onze VeerkrachtWeek? Hieronder extra informatie!

– Als je graag een activiteit wilt organiseren, ben je reeds in het bezit van een betaalde beurtenkaart of ben je al enige tijd actief als vrijwilliger/klinker. 

– De activiteit is voor alle deelnemers gratis.

– De inschrijvingen gebeuren via de BlinkOut-website, indien niet dan valt de activiteit niet binnen de VeerkrachtWeek en moet je als gebruiker gewoon betalen voor de ruimte. 

– Maak tijd om een woordje uitleg te doen over BlinkOut. Je kan de deelnemers een BlinkCube en ‘kLinktraject-flyer aanbieden. Je kan ze ook een mogelijkheid tot rondleiding aanbieden die door een van de vrijwilligers wordt gedaan. 

– Binnen BlinkOut is veiligheid heel erg belangrijk, neem dus de tijd voor een voorstellingsronde en de deelnemers gerust te stellen.

– De VeerkrachtWeek neemt plaats tijdens de laatste week van de maand en de activiteiten worden overdag aangeboden.

– De ruimte wordt door BlinkOut zelf gereserveerd en die wordt net zoals de activiteit gratis aangeboden.

– In de eerste week geef je door dat je een activiteit wil doen en ten laatste de 10e van de maand geef je ons een tekstje en foto die zullen gebruikt worden voor de communicatie.

– Voor aanvang zet je de ruimte klaar samen met een vrijwilliger. Na de activiteit ruim je hem zelf op en breng je de afwas naar de keuken. 

– Er zijn evaluatieformulieren voorzien. We vragen je deze aan te bieden aan de deelnemers. Invullen ervan is vrijblijvend voor de deelnemer maar vermeldt wel dat de feedback ervoor zorgt dat we de VeerkrachtWeek nog beter kunnen invullen en organiseren. 

Alvast heel erg bedankt!

Indien er verder nog vragen zijn kun je die altijd sturen naar natalie@blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!