Hilde Van Lysebettens

profielfoto Hilde Van Lysebettens

Welkom in mijn coachingspraktijk in het BlinkHuis! Omdat iedereen straalt en ik graag wil bijdragen. Coaching is daartoe een bruikbaar middel. Gesprekken met mensen voeren. Hen helpen zien dat er meer mag dan gedacht, dat er meer mogelijkheden zijn dan gevreesd, dat innerlijke vrijheid meer kan dan beseft… dat doet de mensen stralen. En mij dan ook. Of je nu stappen zet of niet. Je mag ook gewoon even blijven zitten. Dat kan dus in het BlinkHuis.

BlinkOut leerde ik via co-founder Natalie kennen in 2018 tijdens de vervolgopleiding inspirerend coachen. Zij was gebeten door het inspirerende gedachtengoed en belandde zo in ‘mijn’ cursus. Het begin van een rijke ontmoeting vol gesprekken en plannen en glinsterende oogskes.

Wie ben je vroeg ze me? Hmmm… een mens denk ik dan. Per definitie ondernemend en kwetsbaar. En trotse alleenstaande mama van vier jonge mensen wiens levensweg ook wat bochten en kronkels kent. Veel stof tot gesprek dus. En artiest met tekst en muziek. Iets vertellen over de gewone dingen van het leven. Boekenwurm… Wandelaar… Kookster en eetster… Woordenopzoeker… Ik blink uit in veelzijdigheid.

Het liefst werk ik in de ‘Ochtendzon’. Op het gelijkvloers, veel ruimte, rust en strategisch dicht bij de koffie en de thee…

Loopbaanbegeleiding of persoonlijke coaching? Het kennismakingsgesprek is altijd gratis. Voor de loopbaanbegeleiding ben ik aangesloten bij een erkend loopbaancentrum en werk ik dus met loopbaancheques.

Daarnaast coach ik mensen die meer persoonlijke vragen hebben zoals zelfvertrouwen en lef ontwikkelen, gemakkelijker omgaan met wat je ook voelt, meer ontspannen in je relaties en in het leven staan, comfort vinden in het omgaan met conflicten.. Een gesprek kan dan deugd doen. Massage voor hart en hersenen.

Inspirerend coachen biedt mij een eenvoudig en stevig fundament om in het leven te staan. Een benadering die werkt en dan nog eentje zonder franjes. Deze verfrissende kijk op de mens en zijn omgeving deel ik graag met anderen.

Ik heb zelf geen website. Wat een geluk! Je bent altijd welkom (moc.liamg@sylavih) om kennis te maken.