Human Garden, Nathalie De Neve

Wat fijn dat ik mijn project mag voorstellen in de nieuwsbrief – en op de website van BlinkOut! Toen ik hoorde over dit prachtige initiatief, voelde ik meteen de connectie met mijn eigen manier van leven en werken. Rust, ruimte en ritme…

Ik studeerde psychologie en antropologie aan de Universiteit Gent en volgde nadien een opleiding tot creatief agogisch coach. Dans, kunst en theater zijn mijn grote passies. Yoga en mindfulness zijn een fantastische hulp bij onrustige of angstige gevoelens.

Ik heb er al een vrij bewogen leven opzitten. Vele reizen, vele wegen, vele ontmoetingen. Soms vind ik mijn draai, maar soms vindt de draai mij. Dan voel ik mij opgeslorpt door teveel indrukken, emoties en gedachten tegelijkertijd. Dan heb ik nood aan rust en contemplatie. Of speel ik muziek en dans ik erop los. Mijn hoofd en lijf houden van beweging, maar evengoed van echte stilte.

Vanuit mijn opleiding en (levens)ervaring, geef ik workshops en individuele coaching. Mijn inspiratie haal ik uit veel therapieën en inzichten, zoals psychoanalyse, creatieve methoden en relaxatietechnieken. Momenteel begeleid ik een groep in Overkop Gent, een aanloophuis voor jongeren met een psychische kwetsbaarheid.

Sinds enkele jaren ontwikkel ik mijn eigen coaching-project ‘Human Garden’. Dit startte vanuit het idee dat mensenlevens continu in verandering zijn, net als de natuur. Samengevat: “Exploring moving identities in a world that is itself in motion.” (T. Ingold)

Tijdens een coachingstraject bouwen we eraan om jouw keuzes en context beter af te stemmen op waar je naartoe wil. Zo ervaar je gaandeweg meer rust, evenwicht en zelfwaardering. We scheppen een parcours, afgestemd op jouw specifieke noden en wensen. Zo kan inzicht rustig groeien, met vallen en opstaan, met humor en relativering.

Bij BlinkOut geef ik tijdens de maand juli een inspiratie-workshop Dromen en drempels. Omdat ik ervan overtuigd ben dat we in moeilijke tijden vooral niet mogen vergeten te dromen! Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor individuele gesprekken op afspraak, dit in een coaching-ruimte in BlinkOut.

Bel of mail mij gerust voor vragen of een afspraak. Neem alvast een kijkje op mijn website: www.humangarden.be en wie weet tot binnenkort!