Trajecten op maat

Ontdek ons aanbod voor bedrijven en organisaties rond het zichtbaar en bespreekbaar maken van onzichtbare drempels.

Ontdek ons aanbod

BlinkOut gelooft dat ‘werkbaar werk’ gerealiseerd kan worden door situaties aan te passen, en dus niet door mensen aan te passen. We willen de werkplek een veilige plaats maken voor iedereen, waar spanningen en moeilijkheden bespreekbaar zijn, zodat mens en organisatie elkaar blijven versterken.

Workshops, lezingen en ervaarsessies

Het kan heel verhelderend en verbindend werken om meer inzicht te krijgen in elkaars kwetsbaarheden en onzichtbare drempels. Samen met onze ambassadeurs en vakkenners organiseren we workshops, lezingen en ervaarsessies afgestemd op jullie vragen en noden. 

Begeleiding op maat van de organisatie

Geheel op maat van de organisatie, die mee bepaalt welke onderwerpen en thema’s gedurende een bepaalde periode in teamverband besproken worden.

Een stiltekamer in jouw organisatie

Schakel BlinkOut in om een stiltekamer in te richten op jouw werkplek of event. Of vraag ons om advies! Geef jezelf, je team, bezoekers… een plek om écht pauze te nemen, om tot zichzelf te komen, om spanning te lossen en energie te laden.

DraagVvac

Een werkplek zonder spanningen bestaat niet: sommige situaties, doelstellingen of drempels brengen onvermijdelijk stress met zich mee. Met het DraagVvac-traject creëren we samen een meer transparante werkplek, waar alle medewerkers kunnen bijdragen, competenties verwerven en waar spanningen bespreekbaar zijn. 

 

Even afstemmen over jouw vraag of idee?

Ga concreet aan de slag met onzichtbare drempels (bv. overprikkeling, faalangst, burn-out, depressie, verlies, hooggevoeligheid, autisme enz).
Leer inclusief en efficiënt samenwerken. Door aandacht voor eigen ritme, overzicht, rust en ruimte, kan iedereen zijn talenten maximaal benutten en participeren in de samenleving en op de werkvloer. 

  • We werken volledig op maat, zowel individueel als in groepsverband
  • Deze sessies gaan door in onze eigen ruimtes of in jullie organisatie
  • Onze expertise ligt bij: veerkracht, verbindend communiceren, energiebalans, werken op eigen ritme, omgaan met verwachtingen en druk, onzichtbare drempels zichtbaar en bespreekbaar maken
BlinkOut geeft ook advies op maat over het inrichten van een prikkelarme ruimte in jouw organisatie of op evenementen. Voor sommige werknemers een noodzaak om het beste van zichzelf te kunnen geven, voor anderen een echte meerwaarde. Dergelijke ruimte biedt zowel zuurstof voor de zintuigen als een tegengewicht aan de vaak prikkelrijke werkomgevingen. 

Even afstemmen over jouw vraag of idee? Neem vrijblijvend contact op via eb.tuoknilb@rotciv.