Ken jij Vicky al? 😎

Een korte kennismaking!

Ik ben Vicky en in mijn praktijk begeleid ik mensen aan de hand van natuurlijke voeding op weg naar een betere gezondheid en een groter lichaamsbewustzijn.

Op een toegankelijke en speelse manier wil ik daarbij inspireren en adviseren om andere keuzes te gaan maken wat dagelijkse voeding in al zijn aspecten betreft.

Daarbij krijgt echtheid een heel belangrijke rol toebedeeld. Wie ben jij écht? Wat heeft jouw lichaam écht nodig? Is jouw ziel écht gelukkig met de voeding die hij/zij dagelijks krijgt? Wat kan ik tijdens de reis die we samen maken écht voor jou betekenen?

Hoe lang het pad ook is dat je al hebt afgelegd, hoeveel labels je onderweg ook hebt opgeplakt gekregen, hoe uitzichtloos en eindeloos de weg soms ook lijkt, het is mogelijk. Altijd. Daar geloof ik steevast in.

Naast de individuele trajecten die bij mij in de praktijk plaatsvinden, kom ik ook graag eens op bezoek in het BlinkHuis. Heel voedend om in zo’n oase van rust, groen en warme persoonlijkheden te kunnen werken. In het voor- en najaar organiseer ik in de Zindering groepstrajecten en workshops rond specifieke thema’s.

Zo staat er in september een workshop rond Voeding en HSP gepland, in oktober start er een groepstraject rond Voeding en het Epstein-Barrvirus.

Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer informatie of laat je inspireren op de Facebookpagina.

Heb je vragen? Dan mag je me altijd mailen: eb.elyubykciv@rekamkaams.
Ik lees je graag!