Ken jij Ingrid al?

Hallo! Ik ben Ingrid Borgonjon 👋

En ik geef graag info en begeleiding rond ademen, stress, focus en energie 

Ik ken co-founder Natalie al een tijdje en de laatste jaren kruisten onze paden elkaar wat vaker tijdens de periode van Nest met zijn gigantische Stiltekamer. Ik kwam daar graag voor een babbel en de concertjes in het café op het bovenste verdiep 😉 

En zo hoorde ik over de start van BlinkOut in de Vlaanderenstraat! Ik vond het meteen fantastisch en was zeer geïnteresseerd… ook voor mezelf. 

Naast de kinesitherapeutische sessies in de Kinestudio (mijn kinepraktijk aan de Coupure), ben ik de laatste 2 jaar meer en meer de weg ingeslagen van ‘het niet-therapeutische doorgeven en aanleren van tools en inzichten rond stress, ademen, focus en energie’. 

BlinkOut was zeer uitnodigend om daarrond workshops te komen geven in het kader van hun trajecten, zoals het Klinktraject. De warme begrijpende omgeving van het BlinkHuis heeft me enorm deugd gedaan, mijn vertrouwen werd gevoed en ik ‘groeide’ 😊 

Nu geef ik regelmatig kleine workshops, die kun je zien op mijn Facebook Pagina of workshoppagina 

Op donderdagvoormiddag ben ik regelmatig te vinden in Glinster. Ik kom er graag werken, mijn workshops voorbereiden, nieuwe ideeën uitwerken rond coaching… Het is een inspirerende werkplek voor mij. Als mijn deur open staat voel je welkom voor een kennismaking of een babbel!  

Vanaf januari 2024 start ik met iets nieuws in BlinkOut, spannend! 

Mijn agenda staat nu open voor korte individuele coaching trajecten rond ademen, stress, energie en focus. Hopelijk laagdrempelig genoeg… Dat mag je gerust eens komen bespreken in Glinster, mij hierover mailen moc.liamg@erupuoc.oidutsenik  of rechtstreeks op mijn nieuwe coachingpagina kijken. 

Mijn credo is … slow down, kijk en voel en adem.  

East meets West – zowel ‘inspirerende’ oosterse als ‘evidence based’ westerse technieken en kennis worden hier gekoppeld en zijn complementair. 

Tot snel, in BlinkHuis Gent!