IronMan voor BlinkOut

Op 16 juli leverde Jeroen Sourbron, broer van onze collega Liesbet, een ongelooflijke prestatie ten voordele van BlinkOut!
 
Jeroen beschouwde de deelname aan zijn allereerste IronMan als een bijzonder cadeau aan zichzelf ter gelegenheid van zijn 50ste verjaardag. De voorbereiding begon maar liefst negen maanden geleden. Hij volgde een intensief trainingsprogramma, dat zelfs de koude wintermaanden niet spaarde, en hij werd deskundig begeleid door een ervaren coach.
 
Het Iron Man-evenement omvatte een loodzware reeks van uitdagingen, waaronder een 3,8 kilometer lange zwemtocht, gevolgd door een epische fietstocht van 180 kilometer en een volledige marathon. Terwijl het grootste deel van het traject verrassend soepel en volgens plan verliep, begon de vermoeidheid parten te spelen in de tweede helft van de marathon. Jeroen stond voor de nodige interne uitdagingen, maar zette moedig door.
 
Als een “verse” Iron Man-deelnemer mocht hij de bel luiden bij aankomst, gevolgd door de verlossende woorden waar hij 9 maanden naartoe had gewerkt: “YOU ARE AN IRON MAN, JEROEN SOURBRON FROM BELGIUM.” 🏅🏃 
 
Wat deze prestatie nog indrukwekkender maakt, is dat Jeroen zijn sportieve inspanningen wilde koppelen aan een inzamelingsactie voor een goed doel. Via zijn zus kwam hij in contact met BlinkOut, waarvoor hij met trots een mooi bedrag van ongeveer 1000 euro heeft ingezameld.
 

Jeroen, van harte gefeliciteerd met deze buitengewone prestatie en een oprechte dankjewel voor je steun en inzet 🙏✨