Infomoment kLink Traject voor doorverwijzers (professionals en begeleiders) – online

Maandag 1 maart 2021 van 14 uur tot 15.30 uur

kLink? Dat is een traject naar werk waar je als deelnemer zelf de baas van bent, waar je zelf beslist hoe snel, hoe intens en hoe inspirerend het kan zijn. Waar je zelf aan het stuur zit en op eigen ritme je parcours bepaalt. Wij staan sowieso te vieren aan de finish, waar je die ook legt.

Mensen met een psychische kwetsbaarheid of onzichtbare drempels die reeds langdurig werkloos zijn of een moeizame weg op werkvlak ervaren, kunnen intekenen op het kLink-traject.

Kom jij vaak in contact met psychisch kwetsbare mensen die moeite hebben om hun plek te vinden op de arbeidsmarkt? Je bent therapeut, eerstelijnshulpverlener, dokter, arbeidsconsulent, begeleider (ouder, buddy, mantelzorger, netwerk…)?

Dit infomoment is specifiek gericht naar professionals en begeleiders die in contact komen met mensen met een psychische kwetsbaarheid of onzichtbare drempels en die potentieel gebaat zijn bij deelname aan ons traject.

We gaan in op wat de filosofie is van het traject, de aanpak en de praktische stappen voor deelnemers om te kunnen starten. Zo kan je vanuit je (professionele) begeleidende rol beter inschatten voor wie dit traject een optie kan zijn en hoe je de doorverwijzing concreet kan aanpakken.

Al wat meer weten over kLink? Bekijk onze websitepagina.

Praktisch:

Inschrijven is noodzakelijk, via het invuldocument hieronder.

Schrijf tijdig in, kort voor de start ontvang je een mail met de zoomlink (check ook even je spamfolder voor deze mail).

Niet mogelijk om deel te nemen aan deze sessie of geïnteresseerd in een sessie voor je hele team? Contacteer ons voor meer info (eb.tuoknilb@artep).

Tags:

Datum

maandag 01 mrt 2021
Voorbij

Tijd

14:00 - 15:30

Kosten

Gratis

Locatie

Online
Zoom-app
Categorie

Organisator

Natalie Deviaene
Natalie Deviaene
Telefoon
+32473248169
Email
eb.tuoknilb@eilatan

Vormingsmedewerker - Dagelijks bestuur BlinkOut

QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *