Vaste waarden in ons aanbod

Blinkout versterkt mens en organisatie. Met stilte, rust en ruimte als inspiratie, eigen ritme als vertrekpunt en kwetsbaarheid als kracht, verbinden we mensen met zichzelf, met anderen en hun omgeving.

We maken drempels zichtbaar en bespreekbaar: hoe blijf je overeind als je overspoeld wordt door prikkels en emoties? Hoe krijg je inzicht in je eigen energiegevers en -nemers en hoe breng je die in balans? Hoe communiceer ik over mijn grenzen, angsten, diagnose of moeilijke periode met vrienden, familie of op het werk? 

BlinkOut helpt je graag een antwoord formuleren op al deze vragen via een gevarieerd aanbod van activiteiten en workshops en trajecten op maat van mens en organisatie. Hieronder vind je een overzicht van onze vaste waarden, het volledige aanbod vind je in de kalender.

Publiek en gratis toegankelijk. Raadpleeg onze openingsuren.

Wekelijks staan er luistermomenten op onze kalender, met of zonder afspraak.

Maak kennis met BlinkOut tijdens verschillende gratis activiteiten en workshops georganiseerd door actieve leden in onze community!  ​

Een gratis en laagdrempelig aanbod. Ontmoet, verbind, versterk je veerkracht en laat je inspireren.

Veerkrachtig de deur openzetten naar participatie. ​

Nood aan pauze of participatie?

Kwetsbaarheid inzetten als kracht, in de samenleving en op de werkvloer, hoe doe je dat? Inspiratiedag en denkoefening voor leidinggevenden, sociaal werkers, zoekers, durvers, dromers…

Kom energie laden en spanning lossen tijdens de Gentse Feesten. Een gevarieerd programma voor mensen die even de drukte willen ‘ontvluchten’ om tot zichzelf te komen en te genieten.

Een Stiltekamer in jouw organisatie? Of een traject afgestemd op jullie noden? We delen onze expertise graag!

De 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid gaat elk jaar door van 1 t.e.m. 10 oktober, dan zetten we samen met tal van organisaties het belang van geestelijke gezondheid en veerkracht in de kijker.