Koudwatervrees?!

Herken je het: je wil wel, maar je vindt het moeilijk om de stap te zetten? Je blijft maar dralen, wil het echt wel, maar toch is er iets dat je tegenhoudt? Of je doet het na lang dralen dan toch, en wordt overspoeld door een immense energie, drive, trots, vreugde, ….?

Tijdens dit ontmoetingsmoment delen we rond eigen ervaringen met koudwatervrees: hoe is het voor jou om niet of wel een stap te zetten? welke stap heb je laatst wel gezet? wat heeft je hierbij geholpen? welke stap wil je graag zetten, maar is tot nu toe nog niet gelukt? hoe is dit voor jou? wat heb je hierbij nodig?

Om aan den lijve te ervaren hoe het is om WEL de stap te zetten, ronden we dit ontmoetingsmoment af met een moedige en speelse duik in het water, en naargelang ieders fysieke conditie een korte zwemsessie. Heel belangrijk hierbij is om goed in te voelen bij jezelf of je dit wel of niet wil doen, en als je het doet, hoe lang je in het water wil blijven. Wie verkiest om veilig aan land te blijven, kiest zelf hoe hij/zij deze 30 minuten invult (bv. een korte wandeling, een schrijfmomentje voor jezelf, een babbel met een andere landrot, …)

Een half uurtje na de duik en het zwemmen ronden we samen af.

Voor alle duidelijkheid: zwemgerief niet vergeten šŸ™‚ (en misschien best thuis al aan doen).

Praktisch:

  • adres van de hoofdingang van de Blaarmeersen is Zuiderlaan 14. De inrit ligt tussen de Topsporthal (blauw gebouw) en het Huis van de Sport (rood gebouw).
    • Parkeren kan op het domein zelf, en kost 6 euro. Ofwel gratis op de P+R aan de Watersportbaan,Ā  vlak bij de hoofdingang. Als je op het domein zelf parkeert, kies dan voor Parking Oost, want daar spreken we af.
    • vlot bereikbaar met de bus, via lijn 38-39 (vanuit Gent-Dampoort of bv. de Korenmarkt), en via lijn 19 (vanuit Gent-Sint Pieters). Meer concrete en actuele info vind je op de website van De Lijn
  • toegang tot de Blaarmeersen is gratis
  • we spreken om 14u af aan parking Oost. Mail me gerust voor een plannetje!

Voel je goesting maar heb je nog vragen of twijfels? Contacteer me gerust, dan kijken we samen wat je hierin nog nodig hebt. Via mail of telefoon: 0494/42 25 01

Datum

donderdag 11 aug 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

Gratis

Organisator

Sofie Goethals
Sofie Goethals
Email
eb.tuoknilb@eifos

Coach Klinktraject

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *