Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
KORT Knapp-traject: In verbinding met ASS | BlinkOut

KORT Knapp-traject: In verbinding met ASS

Dit is een workshop in het kader van Knapp-traject Mechelen.

Je kan aan deze workshops deelnemen met of zonder (gratis) kennismakingsgesprek. Heb je graag een kennismakingsgesprek? Dan stuur je een mailtje naar eb.tuoknilb@amme, op deze manier zoeken we een momentje dat het voor ons beiden uitkomt. Een kennismakingsgesprek kan ook ingepland worden na de eerste sessie. Kom je graag al eens langs in het BlinkHuis alvorens je deelneemt aan het traject? Dan kan je vrijblijvend langskomen tijdens onze openingsuren op dinsdag, woensdag & donderdag van 10u – 17u. 

Algemene info

Het kort Knapp-traject bestaat uit een reeks vijf sessies, telkens op dinsdag van 18-20u. Bij een engagement volg je deze vijf sessies.

De sessies gaan door op:

dinsdag 14/11, 18-20u
dinsdag 21/11, 18-20u
dinsdag 05/12, 18-20u
dinsdag 12/12, 18-20u
dinsdag 19/12, 18-20u
De groep zal minimaal uit 4 deelnemers bestaan en maximaal uit 12 deelnemers.

Waarover gaat het traject? 

Dit kort Knapp-traject staat volledig in het teken van autisme spectrum stoornis. We dompelen jullie onder in de belevingswereld van personen met autisme. We gaan werken rond vier grote thema’s: veiligheid, verbinding, autonomie en competenties. Hierbinnen zetten we onze autisme bril op en ontdekken we welke krachten en uitdagingen er bij deze thema’s bovenkomen. Om de workshops zo verrijkend mogelijk te maken, horen we graag van jullie welke onderwerpen niet mogen ontbreken. Bepaalde specifieke onderwerpen waar we spontaan aan denken zijn: communicatie, relaties, misverstanden, moeilijk te interpreteren gedrag,…

De week voordat het traject van start gaat, komt er een planning online, zodat jullie een idee hebben van de specifieke onderwerpen. Gedurende de workshops kan hiervan afgeweken worden, wanneer de deelnemers specifieke vragen hebben. 

Het Knapp-traject richt zich op iedereen (vanaf 15 jaar) die, op welke manier dan ook, in aanraking komt met ASS.

 

Praktische info

  • We starten om 18u. Je bent welkom om toe te komen vanaf 17.45u, dan kan je al ‘landen’ bij een kop koffie of thee en gebruik maken van de stiltekamer.
  • De sessie eindigt rond 20u. 
  • In het kader van het Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro (=remgeld). Op welke manier de betaling gebeurd, zal nog worden gecommuniceerd. 
  • Kan je toch niet komen? Gelieve ten laatste de dag voordien te verwittigen via eb.tuoknilb@amme of eb.tuoknilb@eilatan
  • Adres: Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Je wil graag deelnemen? Noteer de 5 sessies in je agenda en schrijf je onderaan in voor de hele reeks! Kan je toch niet komen? Gelieve ons ten laatste de dag voordien een seintje te geven.

Datum

dinsdag 19 dec 2023
Verlopen!

Tijd

18:00 - 20:00

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Emma van BlinkOut
Emma van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@amme

Bijkomende Organisatoren

Natalie Deviaene
Natalie Deviaene
Telefoon
+32473248169
Email
eb.tuoknilb@eilatan

Vormingsmedewerker - Dagelijks bestuur BlinkOut