KORT Knapp-traject: Vrouwen(v)uur – Sessie 1: Wie ben ik?

Knapp-traject

Dit is een workshop in het kader van het Knapp-traject en bestaat uit een reeks van 5 sessies. Je kan aan dit traject deelnemen met of zonder intakegesprek op voorhand, wel vragen we je om je te engageren voor 5 sessies. Een intakegesprek kan aangewezen zijn indien je op voorhand iets over je verhaal of situatie wil bespreken.

Fysiek intakegesprek aanvragen kan bij Liesbet of Els van BlinkOut
Bij lange wachttijden mag je Liesbet ook bellen (0469/16 04 29) of mailen eb.tuoknilb@tebseil

De inhoud 

“Heb je nood aan tools om je leven sterker in eigen handen te nemen?
Ben je nieuwsgierig hoe andere vrouwen dat doen?
Zoek je een veilige kring waarin jij je eigen kracht en mogelijkheden durft te ontdekken ?
Schrijf je dan in voor deze reeks van vijf samenkomsten.
 
In deze groepssessies nemen we telkens twee uur de tijd om te verbinden met onszelf en andere vrouwen, met het oog op emotieregulatie en gezonde copingstrategieën.
Onder begeleiding van twee psychologen, leer je meer van jezelf kennen en ontdek je aan de hand van creatieve vormen hoe jij meer veiligheid kan leren ervaren in jezelf, ook te midden van anderen.
Over Lien Van Oost:
Lien is iemand die houdt van creatieve levenskeuzes. Ook als psycholoog/psychotherapeut ontdekt ze graag de onbetreden paden en stimuleert ze vrouwen om hetzelfde te doen.
Door vrouwen samen te brengen en hun de kracht van verbinding te laten ervaren, wilt ze haar steentje bijdragen aan een mooie wereld.

Kostprijs:

In het kader van het Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro per sessie of 12,5 euro voor de hele reeks. Bij voorkeur betaal je deze bijdrage op voorhand via overschrijving of ter plaatse via payconiq.

Voor overschrijving: schrijf het juiste bedrag over op BE 65 0018 2865 3696 – Vermeld je VOORNAAM en ACHTERNAAM + KNAPP groep kort.

Je wil graag deelnemen? Noteer de 5 sessies in je agenda en schrijf je onderaan in voor de hele reeks! Kan je toch niet komen? Gelieve ons ten laatste de dag voordien een seintje te geven.

 

Urenschema

Nieuwe Dag

Uitverkocht!

Datum

woensdag 13 mrt 2024
Voorbij

Tijd

09:30 - 11:30

Kosten

€2,50

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil

Bijkomende Organisatoren

Lien Van Oost
Lien Van Oost
Email
eb.etneicnoc@tsoo.nav.neil
Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle
QR code