Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Knapp-traject groepssessie 3 (thema: veiligheid (her)kennen, voelen en vinden) | BlinkOut

Knapp-traject groepssessie 3 (thema: veiligheid (her)kennen, voelen en vinden)

Dit is een workshop in het kader van Knapp-traject Mechelen.

Je kan aan deze groepssessies deelnemen, na een intake-gesprek bij Emma of Liesbet. Indien dit nog niet gebeurd is bij jou, kan je via deze link een intake vastleggen. Let erop dat deze kan doorgaan voor de datum van deze groepssessie. Indien er geen vrije intake-momenten meer zijn, kan je ons contacteren via telefoon (0469/16 04 29) of mail. Je kan ook langskomen in BlinkHuis Mechelen tijdens de openingsuren.

  • als je hebt gekozen voor het lange traject, schrijf je je in voor alle drie de sessies rond hetzelfde thema. Denk er dus aan om je voor elke sessie apart in te schrijven.
  • als je gekozen hebt voor het korte traject, kan je je voor 5 sessies naar keuze inschrijven. Dan hoef je niet alle sessies binnen hetzelfde thema te volgen.
  • De dag waarop je deze sessies volgt, kan variëren tussen woensdag en donderdag. Dit mag je kiezen zoals het jou best uitkomt.

Deze groepssessie behoort tot het thema veiligheid. Tijdens deze reeks van drie sessies gaan we aan de slag met het herkennen, voelen en vinden van wat veiligheid en onveiligheid voor jou betekent, zowel in groep als bij jezelf.

Tijdens sessie 3 maken we tijd om stil te staan bij je lichamelijke veranderingen die kunnen optreden bij stressvolle situaties. Waaraan kan jij voelen dat de situatie stressvol is? Zijn er bepaalde signalen van je lichaam die je kan herkennen? We gaan aan de slag met technieken van ‘focussing’. Focussen is een eenvoudige manier om tijd te nemen en stil te staan bij dat wat vaag en dikwijls nog
zonder woorden in je voelbaar is.

Praktische info:

  • We starten om 13:00u. Je bent welkom om toe te komen vanaf 12:45u, dan kan je al ‘landen’ bij een kop koffie of thee en gebruik maken van de stiltekamer.
  • In het kader van Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro (=rem-geld) zoals besproken tijdens de intake.
  • Kan je toch niet komen? Gelieve de dag voordien te verwittigen via eb.tuoknilb@amme of b.tuoknilb@tebseil
  • adres: Tichelrij 7, 2800 Mechelen

 

 

Datum

donderdag 29 jun 2023
Verlopen!

Tijd

13:00 - 15:00

Kosten

€2,50

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Emma van BlinkOut
Emma van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@amme

Bijkomende Organisatoren

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil