Knapp-traject groepssessie 1 (thema: in verbinding met jezelf en anderen)

Dit is een workshop in het kader van Knapp-traject Mechelen.

Je kan aan deze groepssessies deelnemen, na een intake-gesprek bij Emma of Liesbet. Indien dit nog niet gebeurd is bij jou, kan je via deze link een intake vastleggen. Let erop dat deze kan doorgaan voor de datum van deze groepssessie. Indien er geen vrije intake-momenten meer zijn, kan je ons contacteren via telefoon (0469/16 04 29) of mail. Je kan ook langskomen in BlinkHuis Mechelen tijdens de openingsuren.

  • als je hebt gekozen voor het lange traject, schrijf je je in voor alle drie de sessies rond hetzelfde thema. Denk er dus aan om je voor elke sessie apart in te schrijven.
  • als je gekozen hebt voor het korte traject, kan je je voor 5 sessies naar keuze inschrijven. Dan hoef je niet alle sessies binnen hetzelfde thema te volgen.
  • De dag waarop je deze sessies volgt, kan variëren tussen woensdag en donderdag. Dit mag je kiezen zoals het jou best uitkomt.

Deze groepssessie behoort tot het thema verbinding. Tijdens deze reeks van drie sessies gaan we oefenen met het opbouwen van relaties, in ruime zin. We staan stil bij mogelijke drempels hierbij en gaan aan de slag met technieken van verbindende communicatie.

Tijdens sessie 1 maken we tijd om stil te staan bij drempels en uitdagingen wanneer we verbinding willen leggen met anderen. We blikken terug op relatieverstoorders in het verleden, om valkuilen in de toekomst beter te kunnen ontwijken. Welke relaties geven ons energie, welke zuigen in leeg?

Praktische info:

  • We starten om 10u. Je bent welkom om toe te komen vanaf 09.45u, dan kan je al ‘landen’ bij een kop koffie of thee en gebruik maken van de stiltekamer.
  • In het kader van Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro (=rem-geld) zoals besproken tijdens de intake.
  • Kan je toch niet komen? Gelieve de dag voordien te verwittigen via eb.tuoknilb@amme of b.tuoknilb@tebseil
  • adres: Tichelrij 7, 2800 Mechelen

 

 

Datum

woensdag 29 mrt 2023
Voorbij

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

€2,50

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Emma van BlinkOut
Emma van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@amme

Bijkomende Organisatoren

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
QR code