Knapp-traject groepssessie 3 (thema: autonomie, eigen keuzes maken en uiten)

Dit is een workshop in het kader van Knapp-traject Mechelen.

Je kan aan deze groepssessies deelnemen, na een intake-gesprek bij Emma of Liesbet. Indien dit nog niet gebeurd is bij jou, kan je via deze link een intake vastleggen. Let erop dat deze kan doorgaan voor de datum van deze groepssessie. Indien er geen vrije intake-momenten meer zijn, kan je ons contacteren via telefoon (0469/16 04 29) of mail. Je kan ook langskomen in BlinkHuis Mechelen tijdens de openingsuren.

  • als je hebt gekozen voor het lange traject, schrijf je je in voor alle drie de sessies rond hetzelfde thema. Denk er dus aan om je voor elke sessie apart in te schrijven.
  • als je gekozen hebt voor het korte traject, kan je je voor 5 sessies naar keuze inschrijven. Dan hoef je niet alle sessies binnen hetzelfde thema te volgen.
  • De dag waarop je deze sessies volgt, kan variëren tussen woensdag en donderdag. Dit mag je kiezen zoals het jou best uitkomt.

Deze groepssessie behoort tot het thema autonomie. Tijdens deze reeks van drie sessies gaan we oefenen met het maken van eigen keuzes. Daarbij staan we stil bij keuzes die we zelf in de hand hebben, en die in lijn liggen met onze energiebalans. We werken samen aan de ‘handleiding van mezelf’, zodat je keuzes kunnen voortvloeien vanuit je kern.

Tijdens sessie 3 zoomen we in op wat er voor jou belangrijk is, wat zijn jouw waarden in het leven? Wat drijft jou? We onderzoeken eerst dit aspect om vervolgens te ontdekken op welke manier jouw waarden je zelfvertrouwen een boost kunnen geven.

Praktische info

  • We starten om 13u. Je bent welkom om toe te komen vanaf 12.45u, dan kan je al ‘landen’ bij een kop koffie of thee en gebruik maken van de stiltekamer.
  • De sessie eindigt rond 15u. Nadien ben je welkom om wat na te spreken met een kop koffie of thee en gebruik te maken van de stiltekamer.
  • In het kader van Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro (=rem-geld) zoals besproken tijdens de intake.
  • Kan je toch niet komen? Gelieve de dag voordien te verwittigen via eb.tuoknilb@amme of eb.tuoknilb@tebseil
  • Adres: Tichelrij 7, 2800 Mechelen

 

 

Datum

donderdag 24 aug 2023
Voorbij

Tijd

13:00 - 15:00

Kosten

€2,50

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
QR code