Knapp-traject groepssessie 3 (Thema 4: competentie)

Dit is een workshop in het kader van Knapp-traject Mechelen.

Je kan aan deze groepssessies deelnemen, na een intake-gesprek bij Emma of Liesbet. Indien dit nog niet gebeurd is bij jou, kan je via deze link een intake vastleggen. Let erop dat deze kan doorgaan voor de datum van deze groepssessie. Indien er geen vrije intake-momenten meer zijn, kan je ons contacteren via telefoon (0469/16 04 29) of mail. Je kan ook langskomen in BlinkHuis Mechelen tijdens de openingsuren.

Als je hebt gekozen voor het lange traject, schrijf je je in voor alle drie de sessies rond hetzelfde thema. Denk er dus aan om je voor elke sessie apart in te schrijven.
Als je gekozen hebt voor het korte traject, kan je je voor 5 sessies naar keuze inschrijven. Dan hoef je niet alle sessies binnen hetzelfde thema te volgen.
De dag waarop je deze sessies volgt, kan variëren tussen woensdag en donderdag. Dit mag je kiezen zoals het jou best uitkomt.

Deze groepssessie behoort tot het thema competentie. Tijdens deze reeks van drie sessies gaan we op zoek naar onze reeds aanwezige competenties én naar onze talenten. Die vinden we via een talenteninterview, wat je meteen ook een zicht geeft op welke contexten je nodig hebt je jezelf te kunnen ontplooien. Vervolgens werken we aan onze overtuigingen om deze competenties ook te kunnen inzetten in de praktijk. Tenslotte werken we aan ons eigen labo-moment, een kans om in een veilige omgeving te gaan oefenen om ‘iets van jezelf’ in de wereld te zetten.

Tijdens sessie 3 zoomen we verder in op je gekozen labo-moment. In de vorm van een inspiratiecarrousel gaan we met elkaar in gesprek. De inspiratiecarrousel is een methodiek van BlinkOut waarbij je de ruimte krijgt om jouw idee in een kleine en veilige groep voor te stellen op jouw manier. Iedereen krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen, mee te denken of linken te leggen. Samen proberen we jouw idee mee vorm te geven. Om af te ronden voorzien we een momentje om afscheid te nemen van elkaar.

Praktische info

  • We starten om 10u. Je bent welkom om toe te komen vanaf 09.45u, dan kan je al ‘landen’ bij een kop koffie of thee en gebruik maken van de stiltekamer.
  • De sessie eindigt rond 12u.
  • In het kader van Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro (=rem-geld) zoals besproken tijdens de intake.
  • Kan je toch niet komen? Gelieve de dag voordien te verwittigen via eb.tuoknilb@amme of eb.tuoknilb@tebseil
    adres: Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Datum

woensdag 20 dec 2023
Voorbij

Tijd

10:00 - 12:00

Kosten

€2,50

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Emma van BlinkOut
Emma van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@amme

Bijkomende Organisatoren

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
QR code