Knapp-traject groepssessie 2 (Thema 4: competentie)

Dit is een workshop in het kader van Knapp-traject Mechelen.

Je kan aan deze groepssessies deelnemen, na een intake-gesprek bij Emma of Liesbet. Indien dit nog niet gebeurd is bij jou, kan je via deze link een intake vastleggen. Let erop dat deze kan doorgaan voor de datum van deze groepssessie. Indien er geen vrije intake-momenten meer zijn, kan je ons contacteren via telefoon (0469/16 04 29) of mail. Je kan ook langskomen in BlinkHuis Mechelen tijdens de openingsuren.

Als je hebt gekozen voor het lange traject, schrijf je je in voor alle drie de sessies rond hetzelfde thema. Denk er dus aan om je voor elke sessie apart in te schrijven.
Als je gekozen hebt voor het korte traject, kan je je voor 5 sessies naar keuze inschrijven. Dan hoef je niet alle sessies binnen hetzelfde thema te volgen.
De dag waarop je deze sessies volgt, kan variëren tussen woensdag en donderdag. Dit mag je kiezen zoals het jou best uitkomt.

Deze groepssessie behoort tot het thema competentie. Tijdens deze reeks van drie sessies gaan we op zoek naar onze reeds aanwezige competenties én naar onze talenten. Die vinden we via een talenteninterview, wat je meteen ook een zicht geeft op welke contexten je nodig hebt je jezelf te kunnen ontplooien. Vervolgens werken we aan onze overtuigingen om deze competenties ook te kunnen inzetten in de praktijk. Tenslotte werken we aan ons eigen labo-moment, een kans om in een veilige omgeving te gaan oefenen om ‘iets van jezelf’ in de wereld te zetten.

Tijdens sessie 2 gaan gaan we aan de slag met jouw remmende overtuigingen en denk/voel ze om naar helpende gedachten. Denk je wel eens “ik kan dat niet?” of “Het is gewoon zo?” Hoe voel je je bij die gedachten? Wat zou het voor je betekenen om voortaan te denken: “Ik kan dat NOG niet.” of “Het is gewoon NU zo?” Voel je het verschil wanneer je deze zinnen luidop zegt? Kom dan OM-DENKEN tijdens deze groepssessie.

Praktische info

  • We starten om 14u. Je bent welkom om toe te komen vanaf 13.45u, dan kan je al ‘landen’ bij een kop koffie of thee en gebruik maken van de stiltekamer.
  • In het kader van Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro (=rem-geld) zoals besproken tijdens de intake.
  • Kan je toch niet komen? Gelieve de dag voordien te verwittigen via eb.tuoknilb@amme of eb.tuoknilb@tebseil
    adres: Tichelrij 7, 2800 Mechelen
  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Inschrijving Knapp groepssessie 2 thema 4
Available Tickets: 7
Het ticket "Inschrijving Knapp groepssessie 2 thema 4" is niet meer beschikbaar.
Total: 0

Datum

dinsdag 12 dec 2023

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

€2,50

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Liesbet van BlinkOut

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil

Bijkomende Organisatoren

An Dours
An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut

INSCHRIJVEN