Knapp-traject groepssessie 1 (thema: veiligheid (her)kennen, voelen en vinden)

Dit is een workshop in het kader van Knapp-traject Mechelen.

Je kan aan deze groepssessies deelnemen, na een intake-gesprek bij Emma of Liesbet. Indien dit nog niet gebeurd is bij jou, kan je via deze link een intake vastleggen. Let erop dat deze kan doorgaan voor de datum van deze groepssessie. Indien er geen vrije intake-momenten meer zijn, kan je ons contacteren via telefoon (0469/16 04 29) of mail. Je kan ook langskomen in BlinkHuis Mechelen tijdens de openingsuren.

  • als je hebt gekozen voor het lange traject, schrijf je je in voor alle drie de sessies rond hetzelfde thema. Denk er dus aan om je voor elke sessie apart in te schrijven.
  • als je gekozen hebt voor het korte traject, kan je je voor 5 sessies naar keuze inschrijven. Dan hoef je niet alle sessies binnen hetzelfde thema te volgen.

Deze groepssessie behoort tot het thema veiligheid. Tijdens deze reeks van drie sessies gaan we aan de slag met het herkennen, voelen en vinden van wat veiligheid en onveiligheid voor jou betekent, zowel in groep als bij jezelf.

Tijdens sessie 1 maken we tijd om elkaar te ontmoeten en te ontdekken wat veiligheid betekent. De nadruk ligt hierbij op delen en beluisteren van elkaars ervaringen. Dit kan zowel gaan over situaties waarin je drempels ervaarde als situaties waarbij je kon uitblinken, omdat je drempels overwonnen had.

Praktische info:

  • We starten om 13u30. Je bent welkom om toe te komen vanaf 13u15, dan kan je al ‘landen’ bij een kop koffie of thee en gebruik maken van de stiltekamer.
  • Weet dat je na de sessie altijd kan napraten met de andere deelnemers, ons huis is open tot 17u
  • In het kader van Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro (=rem-geld) zoals besproken tijdens de intake.
  • Kan je toch niet komen? Gelieve de dag voordien te verwittigen via eb.tuoknilb@amme of eb.tuoknilb@tebseil
  • adres: Tichelrij 7, 2800 Mechelen

 

 

Datum

dinsdag 09 jul 2024
Voorbij

Tijd

13:30 - 15:30

Kosten

€2,50

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil

Bijkomende Organisatoren

Emma van BlinkOut
Emma van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@amme
QR code