Knapp-traject groepssessie 1 (thema: in verbinding met jezelf en anderen)

Dit is een workshop in het kader van Knapp-traject Mechelen.

Je kan aan deze groepssessies deelnemen, na een intake-gesprek bij Emma of Liesbet. Indien dit nog niet gebeurd is bij jou, kan je via deze link een intake vastleggen. Let erop dat deze kan doorgaan voor de datum van deze groepssessie. Indien er geen vrije intake-momenten meer zijn, kan je ons contacteren via telefoon (0469/16 04 29) of mail. Je kan ook langskomen in BlinkHuis Mechelen tijdens de openingsuren.

  • als je hebt gekozen voor het lange traject, schrijf je je in voor alle drie de sessies rond hetzelfde thema. Denk er dus aan om je voor elke sessie apart in te schrijven.
  • als je gekozen hebt voor het korte traject, kan je je voor 5 sessies naar keuze inschrijven. Dan hoef je niet alle sessies binnen hetzelfde thema te volgen.
  • De dag waarop je deze sessies volgt, kan variëren tussen woensdag en donderdag. Dit mag je kiezen zoals het jou best uitkomt.

Deze groepssessie behoort tot het thema verbinding. Tijdens deze reeks van drie sessies gaan we oefenen met het opbouwen van relaties, in ruime zin. We staan stil bij mogelijke drempels hierbij en gaan aan de slag met technieken van verbindende communicatie.

Tijdens sessie 1 maken we tijd om met elkaar in verbinding te komen rond het spreken over kwetsbaarheid en hoe je in relatie kan treden met elkaar. We staan stil bij de verschillende aspecten van het in verbinding treden. Op welke manier geeft verbinding jou energie en op welke manier neemt het net energie weg van jou?

Praktische info:

  • We starten om 14u. Je bent welkom om toe te komen vanaf 13:45u, dan kan je al ‘landen’ bij een kop koffie of thee en gebruik maken van de stiltekamer.
  • In het kader van Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro (=rem-geld) zoals besproken tijdens de intake.
  • Kan je toch niet komen? Gelieve de dag voordien te verwittigen via eb.tuoknilb@amme of b.tuoknilb@tebseil
  • adres: Tichelrij 7, 2800 Mechelen

 

 

Datum

dinsdag 17 okt 2023
Voorbij

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

€2,50

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Emma van BlinkOut
Emma van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@amme

Bijkomende Organisatoren

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
QR code