JAARTRAJECT: Knapp-traject groepssessie 2 (thema: in verbinding met jezelf en anderen)

Dit is een workshop in het kader van Knapp-traject Mechelen.

Je kan aan deze groepssessies deelnemen, na een intake-gesprek bij Emma of Liesbet. Indien dit nog niet gebeurd is bij jou, kan je via deze link een intake vastleggen. Let erop dat deze kan doorgaan voor de datum van deze groepssessie. Indien er geen vrije intake-momenten meer zijn, kan je ons contacteren via telefoon (0469/16 04 29) of mail. Je kan ook langskomen in BlinkHuis Mechelen tijdens de openingsuren.

  • als je hebt gekozen voor het lange JAAR traject, schrijf je je in voor alle drie de sessies rond hetzelfde thema. Denk er dus aan om je voor elke sessie apart in te schrijven.

Deze groepssessie behoort tot het thema verbinding. Tijdens deze reeks van drie sessies gaan we oefenen met het opbouwen van relaties, in ruime zin. We staan stil bij mogelijke drempels hierbij en gaan aan de slag met technieken van verbindende communicatie.

Tijdens sessie 2 gaan we dieper in op de principes van geweldloze communicatie. We leren stilstaan bij de oordelen die we soms vellen, te beginnen die over onszelf en breiden dit uit naar oordelen over anderen. We leren focussen op objectieve waarnemingen als startpunt van onze communicatie met anderen.

 

Praktische info:

  • We starten om 09.30u. Je bent welkom om toe te komen vanaf 09.15u, dan kan je al ‘landen’ bij een kop koffie en/of thee en gebruik maken van de stiltekamer.
  • In het kader van Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro (=rem-geld) zoals besproken tijdens de intake.
  • Kan je toch niet komen? Gelieve de dag voordien te verwittigen via eb.tuoknilb@amme of eb.tuoknilb@tebseil
  • adres: Tichelrij 7, 2800 Mechelen

 

 

  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Ik schrijf me hier in voor groepssessie 3 'veiligheid'
Available Tickets: 7
Het ticket "Ik schrijf me hier in voor groepssessie 3 'veiligheid'" is niet meer beschikbaar.
Total: 0

Datum

woensdag 29 mei 2024

Tijd

09:30 - 11:30

Kosten

ā‚¬2,50

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
INSCHRIJVEN