JAARTRAJECT: Knapp-traject groepssessie 1 (thema 4: competentie)

Dit is een workshop in het kader van Knapp-traject Mechelen.

Je kan aan deze groepssessies deelnemen, na een intake-gesprek bij Emma of Liesbet. Indien dit nog niet gebeurd is bij jou, kan je via deze link een intake vastleggen. Let erop dat deze kan doorgaan voor de datum van deze groepssessie. Indien er geen vrije intake-momenten meer zijn, kan je ons contacteren via telefoon (0469/16 04 29) of mail. Je kan ook langskomen in BlinkHuis Mechelen tijdens de openingsuren.

  • als je hebt gekozen voor het lange JAAR traject, schrijf je je in voor alle drie de sessies rond hetzelfde thema. Denk er dus aan om je voor elke sessie apart in te schrijven.

Deze groepssessie behoort tot het thema competentie. Tijdens deze reeks van drie sessies gaan we op zoek naar onze reeds aanwezige competenties én naar onze talenten. Die vinden we via een talenteninterview, wat je meteen ook een zicht geeft op welke contexten je nodig hebt je jezelf te kunnen ontplooien. Vervolgens werken we aan onze overtuigingen om deze competenties ook te kunnen inzetten in de praktijk. Tenslotte werken we aan ons eigen labo-moment, een kans om in een veilige omgeving te gaan oefenen om ‘iets van jezelf’ in de wereld te zetten.

Tijdens sessie 1 gaan we opzoek naar jouw reeds bestaande talenten. Jullie worden begeleid in de vorm van een groepsinterview om stil te staan bij de dingen die je graag doet. Van wat geraak jij helemaal in een flow, bij welke activiteit vliegt de tijd voorbij. Wanneer je hier een beter zicht op hebt, nemen we eens een kijkje hoe we deze talenten kunnen inzetten in een eigen labo-moment. Op welke manier kan jij nog verder groeien in je talent en deze competenties omzetten in de praktijk.

 

Praktische info:

  • We starten om 09.30u. Je bent welkom om toe te komen vanaf 09.15u, dan kan je al ‘landen’ bij een kop koffie en/of thee en gebruik maken van de stiltekamer.
  • In het kader van Knapp-traject vragen we voor een groepssessie een bijdrage van 2,5 euro (=rem-geld) zoals besproken tijdens de intake.
  • Kan je toch niet komen? Gelieve de dag voordien te verwittigen via eb.tuoknilb@amme of eb.tuoknilb@tebseil
  • adres: Tichelrij 7, 2800 Mechelen

 

 

  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Ik schrijf me hier in voor groepssessie 3 'veiligheid'
Available Tickets: 8
Het ticket "Ik schrijf me hier in voor groepssessie 3 'veiligheid'" is niet meer beschikbaar.
Total: 0

Datum

woensdag 30 okt 2024

Tijd

09:30 - 11:30

Kosten

€2,50

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
INSCHRIJVEN
QR code