Eigendom van Nele Haelvoet

Extern aanbod – Verbinding en authenticiteit (workshop over hechting)

Deze workshop gaat over hechting bij volwassenen.
Van bij onze geboorte hebben we behoefte aan verbinding en veiligheid. Later komt de behoefte aan authenticiteit daarbij: gezien worden, onszelf mogen zijn, eigen beslissingen kunnen nemen.

Tijdens het opgroeien is er soms geen ruimte voor beide behoeftes tegelijkertijd, waardoor we ons gaan aanpassen.. We duwen onze behoeftes weg.

Als volwassene kan dit nog steeds een impact hebben op ons gedrag, gevoelens en gedachten. Soms is het heel moeilijk om ruimte te maken voor je behoefte aan verbinding én aan authenticiteit. Herkenbaar? Hoe kan je ruimte maken voor jouw behoeftes én voor die van de mensen die dicht bij jou staan?

Wat kan je verwachten?
Ik start met een minuut stilte en een rondje, zoals je gewoon bent bij BlinkOut. Daarnaast is mijn aanpak toegankelijk, authentiek, kwetsbaar, genuanceerd, diepgaand en ook wel met wat humor.

Tijdens de vrijblijvende deelmomenten en oefeningen word je uitgenodigd om stil te staan bij jouw ervaringen. Om de veiligheid en toegankelijkheid te versterken, doen we dit via heel kleine, concrete voorbeelden.

Je gaat naar huis met inspiratie om verder te onderzoeken wat werkt in jouw dagdagelijkse leven, en wat niet. Op jouw manier én ritme.

Wie ben ik?
Ik ben Nele, BlinkOut-ambassadeur en natuurlijk ook ‘n Blinker. Als zelfstandige organiseer ik workshops en empathiecirkels over  onderwerpen die op zich heel menselijk en alledaags zijn, maar waar we misschien niet zo vaak over praten met elkaar. Hierbij steun ik op mijn kennis en ervaring rond langdurige ziekte, hechting, (complex) trauma en neurodiversiteit.

Het is mijn ervaring dat heel kleine stapjes en een enorm traag tempo soms dé sleutel zijn om weer wat beweging te vinden als het al een hele tijd niet meer gaat.

Hier (https://blinkout.be/nele/) kan je mij iets beter leren kennen.

Praktisch
De prijs voor één workshop is 50 euro. Mail me op moc.liamnotorp@teovleahelen voor meer info of om in te schrijven. Ik stuur je dan de betalingsgegevens en annulatievoorwaarden. Volg je voor een eerste keer een workshop of empathiecirkel bij mij, dan krijg je €15 korting. Laat dan dan even weten in je mail.

Blijf je graag op de hoogte?
Stuur me ’n mailtje, dan ontvang je m’n nieuwsbrief. Als je twijfelt of m’n aanbod iets voor jou is, of je hebt ‘n andere vraag, laat dan gerust iets weten.

Groetjes,
Nele

Datum

dinsdag 26 mrt 2024

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Nele Haelvoet
Nele Haelvoet
Telefoon
0485.32.75.14
Email
moc.liamnotorp@teovleahelen
Website
https://blinkout.be/nele/