Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php:11) in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/disable-xml-rpc-pingback/disable-xml-rpc-pingback.php on line 51
10-daagse van de veerkracht | BlinkOut

10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

De 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid gaat elk jaar door van 1 t.e.m. 10 oktober, dan zetten we samen met tal van organisaties het belang van geestelijke gezondheid en veerkracht in de kijker.

‘Als we maar gezond zijn…’ is een zin die we vaak uitspreken om iets lastigs te relativeren. En dat is inderdaad het allerbelangrijkste: gezond zijn. Dan hebben we het niet enkel over lichamelijke gezondheid, maar ook over mentale gezondheid.

Toch ‘zien’ mensen het vooral als we lichamelijk ziek zijn, door een verband of gips, een snotterende neus of vervelende hoest. Dat we ons mentaal niet goed voelen is moeilijker te zien en moeten we nog zo vaak met veel woorden uitleggen. 

Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheidszorg zetten we, samen met heel wat zorgverleners en andere organisatie, in op het bespreekbaar en zichtbaar maken van mentaal welzijn. 

Bekijk ons gratis aanbod in Gent en Mechelen

Geen evenementen gevonden!

De 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid is een gezamenlijk initiatief van verschillende Vlaamse organisaties die, elk vanuit hun eigen invalshoek, werk maken van een geestelijk gezond Vlaanderen.