Zinvol bijdragen? Praatcirkel over inzicht in jezelf en je omgeving

Voel je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan onze bijzondere praatcirkel “Zinvol bijdragen” met creatieve en authentieke begeleiding over zelfinzicht en verbondenheid. Hier brengen we mensen samen die op zoek zijn naar betekenis. Of je nu werkloos bent, een drukke baan hebt, vrijwilligerswerk doet, student bent of gewoon nieuwsgierig naar jouw plek in de wereld: je bent welkom. Samen onderzoeken we hoe we op verschillende manieren een zinvol leven willen en kunnen leven.

Een uniek aspect van onze praatcirkel is de aanwezigheid van kunstenaar en ontrafelaar Anje Claeys. Terwijl we praten, zal zij de essentie van wat er gezegd wordt vangen in haar tekeningen. Op die manier krijgen we een creatieve terugkoppeling op wat er in ons leeft en kunnen we samen nieuwe inzichten verwerven.

In onze praatcirkel is er ruimte voor ieders verhaal. We moedigen een open en respectvolle dialoog aan, waarin we luisteren naar elkaars perspectieven en ervaringen. Dit gebeurt onder deskundige begeleiding van een ervaren BlinkOut coach. Door te praten over onze eigen zoektocht naar zingeving, hopen we elkaar te inspireren en te ondersteunen. Wees dus helemaal welkom in een warme en veilige omgeving om de diepte van ons eigen verhaal verder te ontdekken.

Datum

vrijdag 07 jun 2024
Voorbij

Tijd

13:30 - 16:00

Locatie

BlinkOut Leuven
Campus Corso, Diestsestraat 253, 3000 Leuven

Organisator

huisvandeMens Leuven
huisvandeMens Leuven
Telefoon
016 23 56 35
Email
un.snemed@nevuel
Website
https://demens.nu/diensten/gesprekken/

Voor kosteloze en vertrouwelijke gespreksbegeleiding; persoonlijke gesprekken onder beroepsgeheim. Wij luisteren graag en aandachtig naar jouw verhaal en bieden een veilige ondersteuning zonder oordeel over bezorgdheden, negatieve gedachten, rouwgevoelens en grote levens- en zingevingsvragen.

Bijkomende Organisatoren

Anje Claeys
Anje Claeys
Telefoon
+32 498 52 70 85
Email
eb.syealcejna@ofni
Website
https://www.anjeclaeys.be/

Hey! Ik ben Anje Claeys. Ontrafelaar, kunstenaar, scribe. Ik luister en teken gesprekken. Ik visualiseer essentie.

An Dours
An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut

Nancy van BlinkOut
Nancy van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@ycnan
QR code