Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Zelfacceptatie | BlinkOut

Zelfacceptatie

Ik nodig jullie uit voor een workshop met als thema zelfacceptatie.

Onszelf kunnen aanvaarden met onze zonnekanten en onze schaduwkanten. Onze schaduwkanten observeren en ernaar kijken als een deel van ons dat er is en dat iets vertelt over onze geschiedenis.

We gaan oefenen in het ontdekken van fundamentele hardnekkige overtuigingen en hun triggers.

We gaan ook oefenen in het leren observeren van die overtuigingen op een manier die zo oordeelvrij mogelijk is om van daaruit de brug te maken naar een authentiek verlangen die we ons meer en meer eigen willen maken.

Allemaal vanuit het verlangen om vrijer te leren staan/zitten/liggen in onze eigen schaduw en zon.

Praktisch: om deel te nemen, kan je hier onderaan inschrijven, deze workshop is van 10 tot 13 uur en gaat door in de Vlaanderenstraat 53. Je kan altijd naar de stilteruimtes gaan om alleen tijd te hebben in stilte. Als de workshop volzet is, mag je mailen naar els.blinkout.be en als er plaats vrijkomt, neem ik contact op.

Warm welkom

Els

Uitverkocht!

Datum

woensdag 17 mei 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 13:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle