Adem je vrij

Onze adem is onze levenskracht, alles wat wij doen begint en eindigt hierbij. Bewust ademhalen betekent ook in connectie zijn met je lichaam en geest, in het hier en nu kunnen (be)leven. Dit beïnvloedt niet alleen onze gedachtegang, maar ook onze handelingen. Eigenlijk is het een natuurlijk instinct om te ademen, toch zijn we ons vaak niet bewust van onze ademhaling en welke impact het kan hebben op ons zijn.  Vooral als we gespannen zijn, stress ervaren of emoties voelen, ademen we oppervlakkig en snel. Tijdens een ademwerk sessie adem je bewust vol en diep in je buik en borst, waardoor er ruimte en openheid ontstaat in je lichaam. Gevoelens en gedachten komen en gaan als wolken aan een waaierige hemel, je adem kan daarbij je anker zijn.

Ben je ook benieuwd hoe het met jouw ademhaling staat? Wil je weer balans vinden in lichaam en hoofd? Wil jij ook al die stresssignalen even wegbannen en rust en ontspanning laten binnenstromen?

Dan nodigen we je graag uit op onze workshop “Adem je vrij”. Je hoeft geen ervaring te hebben, ieder is welkom!

De workshop bestaat uit een korte achtergrond over wat ademwerk is en welke soort technieken er bestaan, we kijken even hoe het met jouw adem gesteld is en gaan vervolgens verder met bewustzijns- en connectieoefeningen en natuurlijk: diep, bewust, traag en genietend ademen!

Kom gerust in warme en comfortabele kledij. Wij voorzien graag koffie, thee en water 😊

Hopelijk tot snel,

Katharina en Sofie

Uitverkocht!

Datum

donderdag 12 mei 2022
Voorbij

Tijd

11:00 - 12:30

Kosten

Gratis

Organisator

Katharina
Email
eb.seviv.tneduts@traaliulp.anirahtak

Bijkomende Organisatoren

Sofie Goethals
Sofie Goethals
Email
eb.tuoknilb@eifos

Coach Klinktraject

QR code