Veerkrachtweek- workshop: het MMMM momentjeᵀᴹ

Het MMMM momentjeᵀᴹ is een ultra-snelle manier

of juist een heerlijk uitgebreid mmmmega- zalig moment

om jouw hersenen terug te brengen naar hun optimaal evenwicht

en de verbinding met jouw lichaam, jouw ademhaling en jouw omgeving te herstellen

door middel van een unieke combinatie van neuro-sensorische oefeningen.

Je kan al kennismaken met deze methode via de “Minder Moe, Meer Mogelijkheden” podcast. Het is een een krachtig middel om meer veiligheid in jouw zenuwstelsel te voelen en jou op weg te helpen naar meer zelf-regulatie en meer mogelijkheden om van het leven te genieten ongeacht de omstandigheden.

In deze workshop wil ik je graag de tijd nemen om je de verschillende stappen aan te leren, de “waarom” en “hoe” verduidelijken, en je op weg helpen met het aanpassen van de stappen naar een manier die voor jou het beste werkt. Zodat het echt jóuw momentje kan worden.

We beginnen om 14u en ronden af ten laatste tegen 17 u.

Dit initiatief maakt deel uit van mijn labo als kLinker. Het is ook een volgende stap binnen mijn project “vogelperspectief op gezondheid” waarin ik wil uitzoeken op welke manier ik mijn kennis en expertise kan delen met jullie. Meer informatie over mijn project kan je terugvinden op mijn website: sofies-school.be

Voor een voorsmaakje kan je het MMMM momentjeᵀᴹ apart beluisteren via mijn podcast: https://spotifyanchor-web.app.link/e/5do3K4Twjwb . In mijn introductie aflevering geef ik ook al wat meer uitleg over de verschillende stappen. Deze kan je beluisteren via mijn podcast op spotify https://spotifyanchor-web.app.link/e/w7ZZ89mJkxb of via YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=x5NfNLgk6Dk&t=6s

Indien volzet, stuur me gerust een mailtje (moc.liamtoh@tnopud-eifos), dan plaats ik je op de wachtlijst en neem ik contact op indien er alsnog een plaatsje vrij komt.

Tot dan,

Klinker Sofie

Uitverkocht!

Datum

woensdag 29 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

'kLinker Sofie
'kLinker Sofie
Email
eb.loohcs-seifos@ofni