Workshop Helder in je hoofd

Helder in je hoofd

Is een workshop voor mensen die meer rust en helderheid in hun leven willen ervaren. Om op die manier een blijer en voldaner leven te kunnen leiden.

Mijn naam is Birger en ik ben essentioloog en ervaringsdeskundige in CPTSS. Mijn missie is om vanuit mijn ervaring zoveel mogelijk mensen te helpen en te begeleiden naar de beste versie van zichzelf.

In deze cursus ga je een aantal van de technieken aanleren die mij geholpen hebben om meer rust, balans en helderheid te creëren in mijn dagdagelijkse leven.

Technieken als mindfulness, bilaterale stimulatie, energetische geneeskunde en dialectische gedragstherapie komen aan bod.

We gaan stapsgewijs en opbouwend te werk gaan met telkens een stukje info en een oefening om die info te implementeren.

Zelf ben ik een autodidact die zijn lot in eigen handen heeft genomen door zelf opzoek te gaan naar wat werkt en wat niet werkt en zo tot een formule te komen die niet alleen eenvoudig is maar ook meteen voelbaar en gestaafd op feiten en ervaringen.

Veiligheid en gronding staan centraal in deze workshop. Eerst gronden en veilig voelen dan voelen wat er geheeld wilt worden.

Dit alles in een veilige omgeving. We doen dit samen. Vandaar dat ik je uitnodig om samen met mij op pad te gaan naar een blijer en voldaner leven.

De workshop start om 13 uur 30 en duurt tot 17 uur.

 

Hartelijke groeten en graag tot dan 😁

 

Uitverkocht!

Datum

donderdag 02 jun 2022
Verlopen!

Tijd

13:30 - 17:00

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Birger De Coster

Organisator

Birger De Coster
Telefoon
0479 13 96 13
Email
essentiologie@gmail.com

Bijkomende Organisatoren

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
els@blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!