Workshop: authentieke keuzes maken vanuit jezelf

In functie van het einde van onze stage wilden we graag zelf eens een workshop geven. We hebben inspiratie gehaald uit een 3-daagse die we volgden van “we have the choice”. Een methodiek voortgevloeid uit een burgerinitiatief van Kristin Verellen en enkele vrienden.

In deze workshop leer je kennismaken met de basisprincipes van “we have the choice”. We zullen ons verdiepen in de innerlijke houding van ‘holding space’ en ‘deep listening’. We combineren telkens een kort stukje theorie met praktijkgerichte oefeningen. 

We eindigen de workshop met een deelcirkel als ritueel voor ontmoeting en diep luisteren. In een deelcirkel nemen we de tijd om tot onszelf te komen, om echt naar elkaar te luisteren, om onszelf waarachtig uit te spreken over wat in ons leeft. We proberen een veilige plek te creëren om innerlijke reflecties te delen rond een centrale vraag vanuit onze authentieke zelf. De cirkel is geen heen en weer gesprek, nadat er iemand deelt, is er telkens een moment van stilte. Met een open hart aanwezig zijn bij pijn, verdriet, boosheid, angst, schuld en schaamte, want het mag er allemaal zijn.

We nodigen je uit om samen met ons actief zeggenschap te nemen over het eigen leven. Om zinvolle authentieke keuzes te maken en deze te delen onder elkaar.

Tijdens de workshop mag je vrij handelen volgens eigen behoeften. De stilteruimtes zijn uitnodigend aanwezig in ons huis als je die nood voelt. 

Wanneer je vragen hebt of de groep volzet is, kan je een mail sturen naar eb.seviv.tneduts@suel.ardni of eb.tnegoh.tneduts@rethcawed.nosaj 
 
Hopelijk tot dan!
 
Met warme groet,
Jason en Indra
Uitverkocht!

Datum

vrijdag 19 jan 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Stagiair Jason
Email
eb.tnegoh.tneduts@rethcawed.nosaj

Bijkomende Organisatoren

Stagiaire Indra
Email
eb.seviv.tneduts@suel.ardni