Workshop: achter de muur kijken bij frustraties-verdiepingssessie

Deze workshop is deel van een tweeluik: een basissessie en een verdiepingssessie. Je kan kiezen om je enkel voor de basissessie in te schrijven, of voor beide sessies. De verdiepingssessie kan je enkel volgen als je ook de basissessie hebt gevolgd. Deze basissessie gaat door op vrijdagnamiddag 28 juli.

In onze dagelijkse contacten met de mensen in onze omgeving botsen we vaak op frustraties … Iemand anders doet niet wat je had gehoopt, iemand luistert niet naar wat je wil zeggen, iemand stelt je teleur, maakt je boos, verdrietig, … En jij reageert op jouw beurt gefrustreerd. Of is het net omgekeerd? Je frustraties zijn al geuit zonder door te hebben welke gevoelens er aan de basis liggen.

In basissessie gaan we naar frustraties kijken als oppervlakkige uitingen van dieperliggende zaken, zoals waarden, talenten en behoeften.

Vandaag gaan we terug grijpen naar situaties waarin we ons bewuster zijn geworden van deze dieper liggende zaken, en hoe ze mogelijk een rol hebben gespeeld bij je reacties.  We gaan verder onderzoeken hoe je reacties, en dus ook relaties mee kunnen veranderen met dit bewustzijnsproces.

We gaan leren taal geven aan wat er écht gezegd moet worden.

Van harte welkom!

Datum

vrijdag 11 aug 2023
Voorbij

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
QR code