Word de held van je eigen Verhaal

Word de held van je eigen verhaal.
“Ik hoop altijd dat ik ga groeien in mijn proces op een elegante manier, waardig en helder gestructureerd. Maar het is vaker zo dat ik huilend in de zetel, zonder deodorant of gewassen haar, eerst verwarring en chaos doormaak, vooraleer het grote groei-inzicht komt.” – An Dours
We ontdekken samen dat de held geen afgestofte of perfecte mens is. Omdat de held ontstaat tijdens en doorheen de zoektocht. Tijdens deze workshop voer je een dieper onderzoek naar alle facetten van die held. Krijger, magiër, verzorger, genieter, lolbroek, … Het zit allemaal in jou. Sommige stukjes blinken al, andere stukjes stoffen we tijdens de workshop af. Er zijn herkenbare fases in jouw reis, die anderen ook hebben doorworsteld. Er zijn medestanders die je tijdens jouw tocht net dat stapje verder, net dat onzichtbare drempeltje verder helpen.
The hero’s Journey is een Jungiaans model voor ZelfCoaching. De workshop is een combinatie van Joseph Cambell’s ‘Hero’s journey’ & Brene Browns ‘Daring Greatly’. We werken met jungiaanse archetypes als helpers in jouw eigen veerkrachtverhaal.

Datum

maandag 03 okt 2022
Voorbij

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

An Dours
An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut

QR code