Warm Winter Welkom – Blinkhuis Mechelen

BlinkHuis Mechelen viert

Zes maanden geleden vierden we de opening van het BlinkHuis te Mechelen. Ondertussen is er al veel gebeurd in ons gezellig en warm huis. Zo zijn er twee nieuwe werknemers, Liesbet & Emma, die zich volledig smijten op de werking in Mechelen. Om iedereen te leren kennen en in verbinding te brengen met elkaar, nodigen we jullie uit voor een warm winters welkom.

Gedurende deze namiddag kan je vrijblijvend de sfeer van BlinkOut opsnuiven. Dit is mogelijk met een hapje en een drankje. Indien je interesse hebt kan je deelnemen aan een workshop en/of tafelgesprek door en voor Blinkers.

Programmatie

15:30 – 18.30
Verbindende babbels & Stiltekamer

Wandel binnen, ontdek, bewonder, beleef, verbind… in BlinkHuis Mechelen! 

16:00 – 17.00
Workshop: Energielekken & energiegevers 

We gaan samen eens kijken hoe het gesteld is met onze eigen energiebalans. Merken we hier energielekken in op? Merken we energiegevers? Hebben we nog energie of is er een dip hierin? Hoe begin je er dan aan om je energie terug te vinden? Bij al deze vragen gaan we even stilstaan op een interactieve manier, waarbij luisteren naar elkaar centraal staat.

17:00 – 18:00
Schrijfsessie: Hartverwarmende wensen

Weet jij ook niet goed wat je op een eindejaarskaartje kan schrijven? Vind je “Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar” niet origineel en wil je graag iets anders? Wil je het net iets persoonlijker aanpakken of origineel uit de hoek komen? En wat schrijf je naar iemand die het moeilijk heeft tijdens deze periode? In deze workshop doen we inspiratie op en zoeken we naar de juiste woorden om een passende en persoonlijke tekst te schrijven.

 

Datum

vrijdag 16 dec 2022
Verlopen!

Tijd

15:30 - 18:30

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Emma van BlinkOut
Emma van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@amme