VeerkrachtWeek: Voice Dialogue Facilitatie

Voice Dialogue is een methode om in dialoog te komen met onze innerlijke stemmen. Onze ikken, zoals bijvoorbeeld de perfectionist, de zorger, de genieter, de controlehouder, de avonturier, de behager, de innerlijke criticus enzovoort… . Deze behoren toe aan de verschillende delen van onze persoonlijkheid. Zij hebben ieder hun eigen manier van denken, voelen, gedrag en waarneming. Vaak identificeren we ons met één of meerdere deelpersoonlijkheden.  Sommige ikken komen op een manifeste manier in ons leven aan bod, andere ikken maken ook deel uit van onze persoonlijkheid maar spelen nauwelijks of geen rol.

In Voice Dialogue worden de verschillende ‘ikken’ uitgenodigd om vrijuit te spreken, om zich in al hun energie te manifesteren. Eenmaal aan het woord blijken de delen graag te willen spreken en heel wat te vertellen te hebben op hun eigen specifieke wijze. 

Samen met jou ga ik tijdens een sessie van anderhalfuur ondekken ontdekken welke stukken in jou gehoord willen worden.


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Uitverkocht!

Datum

woensdag 01 dec 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:30

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Stef Peeters

Organisator

Stef Peeters
Email
p.stefson@gmail.com

Bijkomende Organisatoren

BlinkOut vzw
BlinkOut vzw
Email
info@blinkout.be
Website
https://www.blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!