Eigendom van Nele Haelvoet

Extern aanbod – Vertrouwen

Vertrouwen, hoe komt dat tot stand bij jou? En wat doet het met jou als vertrouwen geschonden wordt? Is het een beetje alles ‘alles of niets’, is alle vertrouwen dan helemaal weg? Of is het voor jou anders: terwijl het éne niet goed meer voelt, zijn er dan misschien andere aspecten in de relatie die je wel wel nog kunt vertrouwen?

Wat kan je verwachten?
We beginnen met een minuut stilte en een rondje. Tijdens de workshop combineer ik theorie met stilte, vrijblijvende deel- en oefenmomenten. Om regulatie te ondersteunen, doen we dit via heel kleine, concrete voorbeelden uit het dagelijkse leven. Je gaat naar huis met inspiratie om verder te onderzoeken wat werkt voor jou, en wat niet. Op jouw manier én ritme.

Wie ben ik?
Ik ben Nele, BlinkOut-ambassadeur en natuurlijk ook ‘n Blinker. Als zelfstandige organiseer ik workshops en empathiecirkels over onderwerpen die op zich heel menselijk en alledaags zijn, maar waar we misschien niet zo vaak over praten met elkaar. Hierbij steun ik op mijn kennis, ervaring en eigen kwetsbaarheden rond langdurige ziekte, hechting, (complex) trauma en neurodiversiteit. Hier (https://blinkout.be/nele/) kan je mij iets beter leren kennen.

Praktisch
De prijs voor één workshop is 50 euro. Mail me op moc.liamnotorp@teovleahelen voor meer info of om in te schrijven. Ik stuur je dan de betalingsgegevens en annulatievoorwaarden. Volg je voor een eerste keer een workshop of empathiecirkel bij mij, dan krijg je €15 korting. Vermeld de kortingscode ‘Blink-15-lente’ bij je inschrijving.

Blijf je graag op de hoogte?
Stuur me ’n mailtje, dan ontvang je m’n nieuwsbrief.

Laat iets weten als je vragen hebt, zeker in verband met specifieke behoeftes, bijvoorbeeld vanuit neurodiversiteit, kwetsbaarheid, bv. door een (chronische) ziekte, verlieservaring, verhoogde stress, … We zullen dan bekijken of er iets is dat de activiteiten voor jou meer toegankelijk of voorspelbaar kan maken.

Groetjes,
Nele

Datum

dinsdag 23 apr 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Nele Haelvoet
Nele Haelvoet
Telefoon
0485.32.75.14
Email
moc.liamnotorp@teovleahelen
Website
https://blinkout.be/nele/