Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Vertelavond: Dromen over thuis | BlinkOut

Vertelavond: Dromen over thuis

Verhalen uit Mechelen, Sint-Katelijne-Waver & Willebroek

In 2021 werd het project Dromen over thuis opgestart. Voor dit project slaan stad Mechelen, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek de handen in elkaar en zetten samen in op het verzamelen, bewaren en ontsluiten van verhalen van ingeweken inwoners.

We leven in een superdiverse stad.  Je ontmoet hier mensen met verschillende nationaliteiten, samen spreken we veel verschillenden talen en iedereen heeft een eigen verhaal.

De afgelopen twee jaar deden veel mensen enthousiast hun verhaal voor Dromen Over Thuis. Ze vertelden waar ze werden geboren, deelden jeugdherinneringen, ze legden uit waarom ze hun land van herkomst achter zich lieten en hoe moeilijk dat was. Maar ze vertelden ook over Mechelen. Hoe het was om hier aan te komen, hoe ze werden ontvangen en hoe ze hier hun nieuwe thuis vonden.

Op maandag 18 december nodigen we enkele van deze mensen uit om hun verhaal te komen vertellen in de warme setting van BlinkHuis Mechelen. Tijdens de vertelavond van Dromen Over thuis delen mensen hun verhaal voor een klein groepje.

Benieuwd? Voel je heel welkom om te komen luisteren.

Praktisch:

-Schrijf je vanaf 01 oktober in via mechelen.be/dromen-over-thuis.

-Je deelname is gratis. De plaatsen zijn beperkt.

-Programma:

  • 18u – ontvangst met drankje en broodjes
    19u – Start verhalen
    22.30 – Einde

Een impressie:

Datum

maandag 18 dec 2023
Verlopen!

Tijd

18:00 - 22:30

Meer Info

Meer laden

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil