Veerkrachtweek: Workshop- Vertrouwen

Om met een spreekwoord te beginnen: vertrouwen komt te voet en gaat te paard … herken je dat? Of zit het voor jou anders in elkaar? Praat je soms met anderen over vertrouwen? Of vind je dat een moeilijk onderwerp?

In deze workshop verkennen we enkele eenvoudige concepten en metaforen rond vertrouwen. Zoals bij elke workshop bij BlinkOut beginnen we met een minuutje stilte en nemen we tijd om aan te komen. Er is ruimte voor uitwisseling met elkaar, en natuurlijk is er ook pauze voorzien. Je kunt altijd naar de stilte-kamer gaan als je daar nood aan hebt.

Tot dan?

Nele (Blinker en Ambassadeur voor BlinkOut)

PS: deze workshop heb ik vorig jaar al twee keer gegeven in mijn ‘kLinktraject. Nu ben ik aan het opstarten als zelfstandige, en wil ik deze workshop gratis aanbieden naar aanleiding van de week van de vrijwilliger. Als de activiteit volzet is, stuur me gerust een mailtje, dan laat ik iets weten als er nog een plaats zou vrijkomen. moc.liamnotorp@teovleahelen


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Uitverkocht!

Datum

vrijdag 03 mrt 2023
Voorbij

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Nele Haelvoet
Nele Haelvoet
Telefoon
0485.32.75.14
Email
moc.liamnotorp@teovleahelen
Website
https://blinkout.be/nele/
QR code