Veerkrachtweek- workshop: Het verhaal van jouw gezondheid

“Op een dag ontdek je de sleutel tot de gevangenis van je eigen lichaam. Een sleutel die je eigenlijk altijd wel al in je bezit had. Hiermee kan je de deur openen en je eerste stappen zetten in het landschap van jouw gezondheid. Systematisch, en met wat hulp, kan je deze in kaart brengen. Je verzamelt informatie en ontwikkelt nieuwe vaardigheden waarmee je kan beginnen met het renoveren van die gevangenis tot een veilige huisje. Een thuis waar je altijd naar kan terugkeren na je ontdekkingstochten doorheen dat landschap. En zo neem je je gezondheid in eigen handen, en schrijf je een nieuw verhaal. “

Vanuit mijn eigen ontdekkingsreis heb ik verschillende schatten ontdekt die mij een beter begrip hebben gegeven van mijn gezondheid, en hoe ik die positief kan beïnvloeden. Graag neem ik jullie mee op reis in een verhaal over jouw gezondheid.

Meer concreet verdeel ik gezondheid in 5 grote thema’s (zie: https://www.sofies-school.be/meer-weten/sofie-s-stories/1107680_over-s-o-f-i-e). In deze workshop wil ik trachten om deze thema’s aan bod laten komen, alsook een overzicht te geven van de verschillende hoofdstukken welke je zou kunnen terugvinden in dit boek genaamd “het verhaal van jouw gezondheid”. Ik zal vooral focussen op de start van het verhaal, de eerste stappen die je zet op weg naar een betere gezondheid. Ook probeer ik er een interactief element aan toe te voegen. 

Dit initiatief maakt deel uit van mijn labo als klinker. Vanuit mijn project “vogelperspectief op gezondheid”, ben ik aan het experimenteren met manieren om mijn kennis en expertise over te brengen. Deze keer wil ik het proberen aan de hand van “storytelling”, aan de hand van een verhaal dus. Dit is iets helemaal nieuw voor mij, dus een heel groot experiment deze keer. Geen verwachtingen is dus wel een voorwaarde voor deelname 😉

Meer informatie over mijn project kan je terugvinden op mijn website sofies-school.be.

We beginnen om 13u en ronden af tegen 16u. Ik voorzie voldoende pauzes en rustmomenten zodat de informatie kan bezinken (voor zij die willen, ga ik zeker wat MMMM momentjes nemenhttps://spotifyanchor-web.app.link/e/5do3K4Twjwb ). Er zal ook voldoende ruimte zijn om vragen te stellen. Neem zeker iets mee om in én op te schrijven.

Indien volzet, stuur me gerust een mailtje (moc.liamtoh@tnopud-eifos), dan plaats ik je op de wachtlijst en neem ik contact op indien er alsnog een plaatsje vrij komt.

Tot dan,

Klinker Sofie

Uitverkocht!

Datum

maandag 27 feb 2023
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

'kLinker Sofie
'kLinker Sofie
Email
eb.loohcs-seifos@ofni