Veerkrachtweek – Wat je lichaam je sowieso vertelt… (ook over een fijne tekst)

Bij het lezen van een inspirerende tekst voel je je blij of je wordt rustig of je wordt geraakt door iets of vol bewondering …. Dan ga je denken over wat je las. Gedachten roepen woorden op, er komen meer gedachten, meer woorden,….. Het andere raakt op de achtergrond. Wat je lichaam je vertelt (het blije, het rustig worden, het vol bewondering zijn ….) fluistert subtiel en is moeilijker op te merken dan gedachten. Daardoor mis je gemakkelijk de verrassing erin, de kleine kadookes van je lichaam. In de 2.5 u samen neem ik je mee naar hoe je lichaam je zijn wijsheid gunt. Je oefent hoe je erbij kunt komen, er langer bij te vertoeven. Je lichaam laat je veel méér weten als het ruim tijd krijgt. Een tekst is een heerlijke manier om dit te verkennen. We benaderen de tekst al focussend vanuit de focushouding. Wie geen ervaring heeft met focusing, geen nood, je krijgt tijd en uitleg om dit te exploreren. Wie een intro-focusing volgde, is ook welkom, we benaderen deze keer de kennis in je lichaam op een speelsere manier.

Als je je inschrijft, breng dan de dag zelf een fijne tekst, gedicht, korte prozastukje mee (geen boek, dat is wat veel om te beginnen, tenzij het om een boeiende passage in het boek gaat). Ik zorg zelf ook voor enkele teksten.

Voel je heel welkom,

Bie
Therapeut focustrainer beeldend therapeut


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

 

Uitverkocht!

Datum

woensdag 27 dec 2023
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Bie
Email
eb.tenyks@b.snaluard