Veerkrachtweek: vrouwencirkel

Dag mooie Vrouw,

 

Kom toe in de vrouwencirkel en ervaar…

… wat er gebeurt als je je plek neemt in de kring van vrouwen

… hoe het voelt om andere vrouwen te horen spreken

… wat jezelf uitspreken in een veilige groep met je doet

… wat ont-moeten betekent

… de kracht van verbonden vrouwen

 

Je mag deelnemen zonder enig doel. Je mag gewoon zijn in de cirkel. Niets hoeft. Je mag ervaren hoe het is om vrij aanwezig te zijn in deze groep.

We nemen twee uur de tijd om rustig toe te komen in deze cirkel en te ontdekken wat er gebeurt als we niets moeten maar wel de ruimte hebben elkaar als vrouw te ontmoeten. Mogelijke onderwerpen kunnen zijn: Wat betekent vrouw zijn voor jou? Wat zou je willen delen? Welke vragen zou je willen stellen aan andere vrouwen? Wat wil je leren uit de ervaringen van anderen? Wat verlang jij in je leven? Waar gaat je hart sneller van kloppen?

Ik begeleid de cirkel vanuit mijn passie voor de kracht van vrouwen. Mijn achtergrond is klinisch psychologe en experiëntieel psychotherapeute. Het liefste wat ik doe, is vrouwen opnieuw verbinding laten maken met de kracht in zichzelf. Vanzelf stroomt daar telkens een verbinding met elkaar uit voort. Want dat is in mijn ogen ons natuurtalent: verbindingen leggen.  Dat is dan ook wat ik heel graag met jullie zou willen doen, samen.

Wees welkom in onze kring!

Lien

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

 

Praktisch: De vrouwencirkel start om 10u in ruimte Zinder, BlinkHuis Mechelen. Vanaf 9u30 ben je welkom om toe te komen, iets te drinken, al wat te verbinden met anderen.

Ten laatste 12u sluiten we de vrouwencirkel af. Indien je wil, kan je dan aansluiten bij ons maandelijks ‘soepmoment’ en blijven nababbelen rond een kom soep. Voorzie je eigen brood indien je dit wenst te eten.

Datum

donderdag 09 feb 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Lien Van Oost
Lien Van Oost
Email
eb.etneicnoc@tsoo.nav.neil

Bijkomende Organisatoren

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil