Veerkrachtweek: vertrouwen en verbinding (workshop)

Om met een spreekwoord te beginnen: vertrouwen komt te voet en gaat te paard … herken je dat? Wat zorgt ervoor dat vertrouwen geschonden wordt? En wat is het, dat vertrouwen net kan opbouwen?
Verbinding, dat zit soms in de kleine dingen. Hoe komt dat tot stand, een moment van verbinding? En hoe voelt het als de ander jouw aanzet om te verbinden opmerkt, erop ingaat … of net niet?
Praat je soms met anderen over vertrouwen, over verbinding? Heb je daar woorden en beelden voor?
In deze workshop werken we met enkele eenvoudige concepten en metaforen rond vertrouwen en verbinding (geïnspireerd door het werk van Brené Brown en John & Julie Gottman). Bereid je maar voor op knikkers, een vislijn, misschien zelfs een metro…
Er is ruimte voor uitwisseling met elkaar, en natuurlijk is er ook pauze voorzien. Breng een warme trui mee, zodat we het raam nu en dan open kunnen zetten. Er zijn natuurlijk ook dekentjes, koffie en thee.
Tot dan?
‘kLinker Nele
Om transparant te zijn: ik geef deze workshop als onderdeel van mijn ‘kLinkTraject, in BlinkOut stijl. Ik heb ervaring met het geven van workshops in verschillende settings, maar het is al even geleden… en ik heb er veel zin in. M’n coach Natalie komt ook, als morele steun. 🙂 Stuur me gerust een mailtje als je een vraag hebt. Voel je heel welkom.
Uitverkocht!

Datum

woensdag 02 mrt 2022
Voorbij

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Nele Haelvoet
Nele Haelvoet
Telefoon
0485.32.75.14
Email
moc.liamnotorp@teovleahelen
Website
https://blinkout.be/nele/
QR code