Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Veerkrachtweek: Workshop vertrouwen en verbinding | BlinkOut

Veerkrachtweek: Workshop vertrouwen en verbinding

Om met een spreekwoord te beginnen: vertrouwen komt te voet en gaat te paard … herken je dat? Of zit het voor jou anders in elkaar? Praat je soms met anderen over vertrouwen? 

Verbinding, dat zit soms in kleine dingen. Hoe komt dat tot stand, een moment van verbinding? En hoe voelt het als een ander jouw verzoek om te verbinden opmerkt, erop ingaat … of net niet? 

In deze workshop werken we met enkele eenvoudige concepten en metaforen rond vertrouwen en verbinding. Er is ruimte voor uitwisseling met elkaar, en natuurlijk is er ook pauze voorzien. 

Op donderdag 31/03 is er een verdiepingsworkshop rond hetzelfde thema, met als titel ‘de anatomie van vertrouwen’. Je kunt de twee workshops samen of los van elkaar volgen.

 

Tot dan? 

‘kLinker Nele

 

Om transparant te zijn: ik geef deze workshop als onderdeel van mijn ‘kLinkTraject, in BlinkOut stijl. Ik heb ervaring met het geven van workshops in verschillende settings en gaf deze workshop begin maart ook al eens. Ik heb er veel zin in. 🙂 Stuur me gerust een mailtje als je een vraag hebt. Voel je heel welkom.

Datum

dinsdag 29 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 13:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Nele Haelvoet
Nele Haelvoet
Telefoon
0485.32.75.14
Email
moc.liamnotorp@teovleahelen
Website
https://blinkout.be/nele/