Veerkrachtweek: Samen gezellig schrijven

Opnieuw nodig ik jullie uit om gezellig samen te schrijven. Om te reflecteren, om te dichten, om een verhaal neer te pennen,… datgene wat jou het beste ligt. Geen verplichtingen… We hebben maar één doel: elkaar in een warm inspiratiedekentje wikkelen.

Wat we niet gaan doen, is schrijven over wat het voorbije jaar ons al dan niet heeft gebracht. We stellen ook niet als doel om plannen voor het komende jaar neer te pennen. We zullen ‘gewoon’ schrijven, als was het elke andere week van het jaar. We zullen vertrekken vanuit een centraal thema als schrijfingang en dan laten we de wondere wegen van de creativiteit zijn vrije gang gaan. We zien wel waar we uitkomen.

Iedereen is van harte welkom! Je hebt geen schrijfervaring nodig. Het is handig wanneer je je eigen schrijfmateriaal meebrengt. Dit kan pen en papier zijn, maar evengoed je laptop.

Zit je nog met vragen of twijfels, voel je vrij om contact op te nemen.

 

Warme groeten,

Karen


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Uitverkocht!

Datum

vrijdag 29 dec 2023
Voorbij

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Karen Kerckhofs
Email
ten.mocagleb@sfohkcrek.nerak
QR code