Veerkrachtweek – “Samen de piano verkennen”

We gaan samen op verkenning in de klankenwereld van de piano. Al spelend en improviserend proberen we onze innerlijke beleving te verklanken. Ik speel mee met jou en zal een eerder ondersteunende rol opnemen.

Mijn inspiratie haal ik uit improviseersessies met mijn leerlingen uit de muziekschool. Sommigen kwamen voor een eerste les en anderen waren al wat meer ervaren. Ik deed ervaring op met leerlingen van alle leeftijden.

Deze sessies organiseer ik in het kader van mijn ‘kLinktraject. Het is voor mij een oefening in het aanvoelen van mijn grenzen en energieniveau. Ik voorzie een uurtje, maar het is dus mogelijk dat ik eerder afrond.

Waar?: in een privéwoning op een kleine 10 minuten stappen van het Blinkhuis in Gent. Je krijgt het adres bij inschrijving.

Moet je iets meenemen?: Neen, je hebt niets nodig, enkel jezelf . Ervaring met pianospelen is geen must. Een akoestische piano is voorhanden.

Bij vragen: contacteer me gerust op moc.liamtoh@essragnavenile.


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Uitverkocht!

Datum

maandag 30 okt 2023
Voorbij

Tijd

10:30 - 11:30

Labels

Uitgelicht

Locatie

Op locatie
Zie omschrijving

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

klinker Eline
Email
moc.liamtoh@essragnavenile
QR code