Salongesprek over Schervengeluk

Waarom zeggen we spontaan scherven brengen geluk als we een glas of spiegel breken, maar niet als we met een gebroken hart zitten of ons leven op een of ander vlak aan diggelen ligt?

Brengen die scherven dan geen geluk?

Of zijn we zelf verantwoordelijk voor dat geluk?

Tijdens het Salongesprek over Schervengeluk deelt Naomi kwetsbaar maar krachtig hoe een relatiecrisis een einde maakte aan haar vertrouwde gezinsleven. In het schrijven, tekenen en ondernemen vond ze betekenis en de nodige (wankel)moed om kwetsbaar maar krachtig thuis te komen bij zichzelf.

Haar conclusie: scherven brengen geluk, alleen hoef je niet te wachten totdat het geluk als vanzelf op je pad komt. Je kan ervoor kiezen om vanuit alle breekmomenten in je leven te groeien als mens.

Ook een barstje hier en daar? Of gewoon nieuwsgierig?

Voel je heel welkom om te komen luisteren en als je wil ook deel te nemen aan een openhartig gesprek over all things schervengeluk. Onze deuren gaan open een half uurtje voor aanvang.

Kan je niet wachten? Dat treft! Naomi Geens schreef net haar tweede boek Over Scherven & Geluk – Doorheen een relatiecrisis met kinderen. Meer info en de eerste pagina’s gratis lezen:www.schervenengeluk.be

 

Datum

woensdag 04 mei 2022
Verlopen!

Tijd

19:00 - 21:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

An Dours
An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut